Vištienos filė šoninėje
5 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ieškote neįprasto karšto patiekalo savo kasdieniam ar šventiniam stalui? Tada noriu jums pasiūlyti puikų variantą - vištienos filė, įvyniotos į šoninę, įdarytą sūriu ir pesto padažu, receptą. Tai labai šaunus ir labai paprastas būdas kepti vištienos filė šoninėje. Kaip įdarą galite naudoti visiškai bet ką: riešutus, daržoves, padažą pagal skonį. Šis patiekalas yra nepaprastai skanus ir patrauklus, todėl tikrai rekomenduoju pamėginti jį atkartoti savo virtuvėje.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė4 vnt
-
Česnakai3~4 skiltelės
-
Parmezanas70 gramų
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Mocarela150 gramų (ar kitokio sūrio)
-
Šoninė8 juostelės
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos krūtinėles nuplaukite ir nusausinkite. Druska ir pipirais ištrinkite iš visų pusių. Jei norite, galite naudoti prieskonius, bet nepersistenkite.
-
2. Į maišytuvo dubenį sudėkite nuplautą rukolą, baziliką, nuluptą česnako skiltelę, alyvuogių aliejų ir parmezaną. Įberkite žiupsnelį druskos. Viską išplakti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Krūtinėlę šiek tiek pamuškite. Šaukštu supilkite padažą ir ant viršaus uždėkite tarkuoto sūrio.
-
4. Atsargiai susukite ir apvyniokite šoninės griežinėliais.
-
Reklama
-
5. Karščiui atsparią formą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją suktinukus. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių, įdėkite ten formą.
-
6. Kepkite mažiausiai 45 minutes, kol filė gerai iškeps ir taps auksinės spalvos. Patiekite su daržovėmis arba mėgstamu garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama