Vištienos filė sojos padaže keptuvėje

Vištienos filė sojos padaže keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Keptuvėje iškepame skanią, sultingą vištienos filė. Puikiai tinka greitiems pietums ar vakarienei arba kai svečiai yra prie pat durų. Patiekalas ruošiamas vos iš kelių ingredientų. Skani, sultinga ir maistinga vištiena, kurią galima paruošti paskubomis. Šią vištieną patiekite su virtomis ar žaliomis daržovėmis, taip pat labai skanu su ryžiais ar kitu garnyru. Jei mėgstate greitus ir paprastus receptus, tuomet jums patiks šis vištienos filė receptas!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Sojų padažas
    2 šaukštai
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Rūkyta paprika
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Džiovintas česnakas
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus produktus. Pirmiausia atšildykite vištienos filė, nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus produktus. Pirmiausia atšildykite vištienos filė, nuplaukite ir nusausinkite.
  • Vištieną supjaustykite mažais, maždaug 4-5 cm gabalėliais, sudėkite į dubenį.
    2. Vištieną supjaustykite mažais, maždaug 4-5 cm gabalėliais, sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Į vištieną įberkite prieskonių. Prieskonius galite naudoti pagal savo skonį.
    3. Į vištieną įberkite prieskonių. Prieskonius galite naudoti pagal savo skonį.
  • Supilkite sojos padažą ir augalinį aliejų. Vištieną kruopščiai sumaišykite su padažu ir prieskoniais. Uždenkite lėkšte ir palikite marinu...
    4. Supilkite sojos padažą ir augalinį aliejų. Vištieną kruopščiai sumaišykite su padažu ir prieskoniais. Uždenkite lėkšte ir palikite marinuotis ant virtuvės stalo 20-30 minučių. Galite marinuoti ilgiau, bet šaldytuve.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę, sudėkite vištieną ir kepkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami apie 20 minučių.
    5. Įkaitinkite keptuvę, sudėkite vištieną ir kepkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami apie 20 minučių.
  • Pagaminta vištienos filė turi gražiai apskrusti, bet neišsausėti! Kai apskrus, nukelkite nuo ugnies.
    6. Pagaminta vištienos filė turi gražiai apskrusti, bet neišsausėti! Kai apskrus, nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Perkelkite į lėkštę ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis.
    7. Perkelkite į lėkštę ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis.
  • Patiekite su virtomis ir šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!
    8. Patiekite su virtomis ir šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai