Vištienos filė sojos padaže keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Keptuvėje iškepame skanią, sultingą vištienos filė. Puikiai tinka greitiems pietums ar vakarienei arba kai svečiai yra prie pat durų. Patiekalas ruošiamas vos iš kelių ingredientų. Skani, sultinga ir maistinga vištiena, kurią galima paruošti paskubomis. Šią vištieną patiekite su virtomis ar žaliomis daržovėmis, taip pat labai skanu su ryžiais ar kitu garnyru. Jei mėgstate greitus ir paprastus receptus, tuomet jums patiks šis vištienos filė receptas!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500 gramų
-
Sojų padažas2 šaukštai
-
Aliejus1 šaukštas
-
Rūkyta paprika1/2 arbatinio šaukštelio
-
Džiovintas česnakas1/2 arbatinio šaukštelio
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus produktus. Pirmiausia atšildykite vištienos filė, nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Vištieną supjaustykite mažais, maždaug 4-5 cm gabalėliais, sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Į vištieną įberkite prieskonių. Prieskonius galite naudoti pagal savo skonį.
-
4. Supilkite sojos padažą ir augalinį aliejų. Vištieną kruopščiai sumaišykite su padažu ir prieskoniais. Uždenkite lėkšte ir palikite marinuotis ant virtuvės stalo 20-30 minučių. Galite marinuoti ilgiau, bet šaldytuve.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę, sudėkite vištieną ir kepkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami apie 20 minučių.
-
6. Pagaminta vištienos filė turi gražiai apskrusti, bet neišsausėti! Kai apskrus, nukelkite nuo ugnies.
-
Reklama
-
7. Perkelkite į lėkštę ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis.
-
8. Patiekite su virtomis ir šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama