Vištienos filė bulvių kailyje

Vištienos filė bulvių kailyje

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Šis patiekalas – savotiškas bulvinių blynų ir grynuolių hibridas. Vištienos filė bulvių kailyje labai primena mums visiems gerai žinomus grynuolius, tačiau su nedideliu priedu – traškiu bulvių lukštu. Pasistenkite krūtinėlės gabaliukus supjaustyti vienodo storio, kad jie iškeptų vienu metu. Bulves reikia labai gerai išspausti, kiek įmanoma. Nestorinkite bulvių sluoksnio ir nebijokite jo prispausti pirštais. Kepti reikia gerai įkaitintame aliejuje ir gatavus gabaliukus sudėti į popieriniais rankšluosčiais išklotą dubenį. Tai leis jums pašalinti riebalų perteklių. Turi būti patiekiama nedelsiant. Patiekalas puikiai dera su kečupu, majonezu, sūriu ir česnakiniu padažu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų (krūtinėlė)
  • Bulvės
    5 vnt (didelės)
  • Kiaušinio baltymas
    2 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Bulvių krakmolas
    2 šaukštai
  • Prieskoniai
    1/2 šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    300 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Ingridientai.
    1. Ingridientai.
  • Filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais gabalėliais.
    2. Filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais gabalėliais.
  • Reklama
  • Filė sudėkite į dubenį, pasūdykite, suberkite miltus ir išmaišykite, kad gabalėliai visiškai pasidengtų miltais.
    3. Filė sudėkite į dubenį, pasūdykite, suberkite miltus ir išmaišykite, kad gabalėliai visiškai pasidengtų miltais.
  • Bulves sutarkuokite su stambia tarka, gerai nuspauskite sultis.
    4. Bulves sutarkuokite su stambia tarka, gerai nuspauskite sultis.
  • Reklama
  • Suberkite prieskonius, baltymus, krakmolą, druską ir išmaišykite.
    5. Suberkite prieskonius, baltymus, krakmolą, druską ir išmaišykite.
  • Paimkite filė gabalėlį ir apvoliokite bulvių masėje, pirštais spausdami bulves.
    6. Paimkite filė gabalėlį ir apvoliokite bulvių masėje, pirštais spausdami bulves.
  • Reklama
  • Įkaitinkite augalinį aliejų, įmerkite gabalėlius į jį. Kepkite iki auksinės rudos spalvos.
    7. Įkaitinkite augalinį aliejų, įmerkite gabalėlius į jį. Kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Išimkite iš aliejaus ir padėkite ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais. Patiekite karštą.
    8. Išimkite iš aliejaus ir padėkite ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais. Patiekite karštą.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai