Vištiena su grybais, kepta po bulvių sluoksniu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Vištiena su grybais, kepta po bulvių kailiu, yra labai skanus patiekalas, kurio vargu ar kas nors gali atsisakyti. Atkreipkite dėmesį į receptą! Vištiena su grybais, kepta po bulvių kailiu, neabejotinai paįvairins jūsų kasdienę mitybą ir taps mėgstamiausiu jūsų šeimos patiekalu. Šiam patiekalui paruošti reikės vištienos, grybų, bulvių, svogūnų, grietinėlės ir sūrio. Su tokiu paprastu ingredientų rinkiniu galite paruošti nepamirštamus pietus ar vakarienę. Vištieną su grybais, keptais po bulvių kailiu, galite patiekti su šviežiomis daržovėmis arba bet kokiomis salotomis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Daržovės /
# /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Grietinėlė150 mililitrų
-
Kvietiniai miltai1 šaukštas
-
Sūris100 gramų
-
Bulvės4 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Pievagrybiai300 gramų
-
Vištiena400 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Bulves kruopščiai nuplaukite ir virkite 10 minučių po užvirimo.
-
Reklama
-
3. Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Susmulkinkite grybus ir svogūnus ir kepkite, kol iškeps.
-
Reklama
-
5. Į keptus grybus suberkite miltus.
-
6. Supilkite grietinėlę ir viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Sudėkite keptą vištieną, druską ir gerai išmaišykite.
-
8. Sudėkite vištieną, grybus ir svogūnus į karščiui atsparų indą.
-
Reklama
-
9. Ant viršaus sudėkite bulves, sutarkuotas vidutine tarka.
-
10. Ant bulvių viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
-
Reklama
-
11. Vištiena su grybais, kepta po bulvių kailiu, yra paruošta. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama