Vištiena su citrina ir čiobreliais
5 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
55 min.
Apie receptą
Vištiena su citrina ir čiobreliais yra dar vienas paprastas būdas paruošti vištieną su labai skaniu ir patraukliu padažu. Šis patiekalas, mane žavi savo paprastumu. Aktyvus pasiruošimo laikas, yra 10-15 minučių, ne daugiau. O rezultatas – labai aukšto lygio patiekalas. Argi ne stebuklas?
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena200 gramų
-
Citrina1 vnt
-
Sviestas20 gramų
-
Alyvuogių aliejus20 mililitrų
-
Čiobreliai15 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Sausas baltas vynas (stalo)100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia vištieną nuplaukite, įtrinkite druska, pipirais ir dėkite į kepimo indą.
-
2. Dubenyje sumaišykite nutarkuotą vienos citrinos žievelę, čiobrelius (šviežius arba džiovintus, jei džiovinti, įdėkite daugiau), sviestą, alyvuogių aliejų ir susmulkintą česnaką.
-
Reklama
-
3. Gautu mišiniu gausiai įtrinkite vištienos gabalėlius, o nuluptą citriną supjaustykite į 8 dalis ir taip pat sudėkite į kepimo indą.
-
4. Kepkite 45 minutes 190 laipsnių temperatūroje. Patiekite su garnyru – man labiausiai patinka su bulvėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama