Vištiena su citrina ir čiobreliais

Vištiena su citrina ir čiobreliais

5 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Vištiena su citrina ir čiobreliais yra dar vienas paprastas būdas paruošti vištieną su labai skaniu ir patraukliu padažu. Šis patiekalas, mane žavi savo paprastumu. Aktyvus pasiruošimo laikas, yra 10-15 minučių, ne daugiau. O rezultatas – labai aukšto lygio patiekalas. Argi ne stebuklas?

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    200 gramų
  • Citrina
    1 vnt
  • Sviestas
    20 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    20 mililitrų
  • Čiobreliai
    15 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sausas baltas vynas (stalo)
    100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia vištieną nuplaukite, įtrinkite druska, pipirais ir dėkite į kepimo indą.
    1. Pirmiausia vištieną nuplaukite, įtrinkite druska, pipirais ir dėkite į kepimo indą.
  • Dubenyje sumaišykite nutarkuotą vienos citrinos žievelę, čiobrelius (šviežius arba džiovintus, jei džiovinti, įdėkite daugiau), sviestą, ...
    2. Dubenyje sumaišykite nutarkuotą vienos citrinos žievelę, čiobrelius (šviežius arba džiovintus, jei džiovinti, įdėkite daugiau), sviestą, alyvuogių aliejų ir susmulkintą česnaką.
  • Reklama
  • Gautu mišiniu gausiai įtrinkite vištienos gabalėlius, o nuluptą citriną supjaustykite į 8 dalis ir taip pat sudėkite į kepimo indą.
    3. Gautu mišiniu gausiai įtrinkite vištienos gabalėlius, o nuluptą citriną supjaustykite į 8 dalis ir taip pat sudėkite į kepimo indą.
  • Kepkite 45 minutes 190 laipsnių temperatūroje. Patiekite su garnyru – man labiausiai patinka su bulvėmis. Gero apetito!
    4. Kepkite 45 minutes 190 laipsnių temperatūroje. Patiekite su garnyru – man labiausiai patinka su bulvėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai