Vištiena po kailiu

Vištiena po kailiu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šio patiekalo akcentas – citrusinis marinatas, dėl kurio filė tampa ne tik švelni, bet ir nepaprastai skani bei aromatinga. Išsamiai papasakosiu, kaip pasigaminti vištieną po kailiu. Neįprastas padažo ingredientų derinys paruoštai vištienai suteikia nuostabų skonį ir aromatą. Vištiena orkaitėje kepama keliais etapais (kad nesudegtų sūris). Geriau patiekti su šviežiomis daržovėmis, kad „neužgožtų“ mėsos skonio. Šį padažą naudoju ilgą laiką, nes dėl jo vištiena yra stebėtinai švelni ir skani.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Vaisiai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorai
    1 vnt
  • Apelsinas
    0.5 vnt
  • Sūris
    150 gramų
  • Vištienos filė
    4 vnt
  • Medus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sojų padažas
    5 šaukštai
  • Karis
    pagal skonį
  • Aliejus
    1 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Jei manote, kad vištienos filė negali būti iškepta sultinga, taip nėra. Pirmiausia reikia nuplauti ir nusausinti vištienos krūtinėlę popi...
    1. Jei manote, kad vištienos filė negali būti iškepta sultinga, taip nėra. Pirmiausia reikia nuplauti ir nusausinti vištienos krūtinėlę popieriniu rankšluosčiu, tada pagardinti druska ir prieskoniais.
  • Dabar reikia paruošti padažą: į gilų nedidelį dubenį išspauskite pusės apelsino sultis.
    2. Dabar reikia paruošti padažą: į gilų nedidelį dubenį išspauskite pusės apelsino sultis.
  • Reklama
  • Į sultis supilkite sojų padažą ir ištirpintą medų. Dabar viską sumaišykite ir palikite pastovėti 5 minutes.
    3. Į sultis supilkite sojų padažą ir ištirpintą medų. Dabar viską sumaišykite ir palikite pastovėti 5 minutes.
  • Supilkite ant krūtinėlės ir palikite 20 minučių.
    4. Supilkite ant krūtinėlės ir palikite 20 minučių.
  • Reklama
  • Ant viršaus dėkite smulkintus svogūnus (geriausia – žiedais).
    5. Ant viršaus dėkite smulkintus svogūnus (geriausia – žiedais).
  • Tada išdėliokite žiedais supjaustytus pomidorus.
    6. Tada išdėliokite žiedais supjaustytus pomidorus.
  • Reklama
  • Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Tada išimame vištieną ir apdengiame „kailiuku“.
    7. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Tada išimame vištieną ir apdengiame „kailiuku“.
  • Pabarstykite tarkuotu sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę 10 minučių.
    8. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę 10 minučių.
  • Reklama
  • Vištiena su kailiniais patiekiama karšta. Galite pasigaminti sūrio ar česnako padažą – tai dar labiau papildys mėsos skonį. Šviežios darž...
    9. Vištiena su kailiniais patiekiama karšta. Galite pasigaminti sūrio ar česnako padažą – tai dar labiau papildys mėsos skonį. Šviežios daržovės geriausiai tinka kaip garnyras.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai