Virtinukai su slyvomis
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Originalūs ir skanūs virtinukai su slyvomis, patiks dideliems ir mažiems. Iš vandens, miltų, sviesto ir kiaušinių užminkykite tešlą. Įdarui naudokite kvapnias džiovintas slyvas. Virtinukai su džiovintomis slyvomis yra puikus desertas jūsų šeimai ir draugams. Iš vandens, miltų, daržovių tešlos ir kiaušinių minkykite bemielę tešlą koldūnams. Įdarui naudokite džiovintas slyvas. Patiekite patiekalą su medumi, kad koldūnai būtų saldūs.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo150 gramų
-
Kvietiniai miltai450 gramų
-
Augalinis aliejus1,5 šaukštai
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Slyvos180 gramų
-
Medus100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Į tešlos indą supilkite vandenį, įberkite druskos. Supilkite aliejų ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Suberti pusę normos miltų, išmaišykite.
-
4. Įmuškite vištienos kiaušinį, išmaišykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Suberkite likusius miltus ir minkykite į vientisą tešlą. Palikite 15 minučių pailsėti po rankšluosčiu.
-
6. Tešlą padalinkite į mažus rutuliukus.
-
Reklama
-
7. Kiekvieną rutulį iškočiokite kočėlu.
-
8. Slyvas pamirkykite šiltame vandenyje, tada išdžiovinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Į įdarą dėkite 3-4 gabaliukus.
-
Reklama
-
9. Iš visų pusių suspauskite kukulius.
-
10. Taip apspaudykite visus koldūnus su džiovintomis slyvomis.
-
Reklama
-
11. Puode užvirkite vandenį, įberkite druskos, suberkite kukulius, išmaišykite ir virkite 3–4 minutes.
-
12. Paruoštus koldūnus su džiovintomis slyvomis patiekite ant stalo, užpylę daug medaus, kad patiekalas būtų saldus.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama