Virtiniai su kefyru ir mielėmis

Virtiniai su kefyru ir mielėmis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paruoškite purius virtinukus su varškės įdaru. Ruošiame tešlą su kefyru ir mielėmis. Įdarą gaminame iš saldžios varškės. Labai skanu! Į tešlą įdėjus sausų mielių, virtiniai tampa purūs. Kaip įdarą galite dėti bet ką, man labai patinka saldus varškės įdaras arba grynų uogų įdaras.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    300 gramų
  • Sausos mielės
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Cukrus
    65 gramų (25 gramai tešlai, 40 gramų įdarui)
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Kefyras
    130 mililitrų
  • Varškė
    300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Pirmiausia padarykite tešlą. Į erdvų dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą, pasūdykite. Šiuos ingredientus aktyviai maišykite šluote...
    2. Pirmiausia padarykite tešlą. Į erdvų dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą, pasūdykite. Šiuos ingredientus aktyviai maišykite šluotele, kol susidarys vienalytė masė.
  • Reklama
  • Miltus persijokite į atskirą sausą dubenį, suberkite sausas mieles ir cukrų (25 gramai). Šiuos sausus ingredientus sumaišykite šaukštu, k...
    3. Miltus persijokite į atskirą sausą dubenį, suberkite sausas mieles ir cukrų (25 gramai). Šiuos sausus ingredientus sumaišykite šaukštu, kol jie tolygiai pasiskirstys visame mišinyje.
  • Skystą mišinį supilkite į sausų miltų mišinį.
    4. Skystą mišinį supilkite į sausų miltų mišinį.
  • Reklama
  • Užminkykite minkštą, nelipnią tešlą, suapvalinkite į dubenį, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite šiltoje virtuvėje pusvalandžiu...
    5. Užminkykite minkštą, nelipnią tešlą, suapvalinkite į dubenį, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite šiltoje virtuvėje pusvalandžiui. Norint pasiekti teisingą tešlos struktūrą, gali prireikti šiek tiek daugiau miltų – šį kiekį reguliuokite patys.
  • Paruoškite įdarą. Norėdami tai padaryti, sudėkite varškę į atskirą dubenį, įpilkite 40 gramų cukraus ir viską išmaišykite šaukštu.
    6. Paruoškite įdarą. Norėdami tai padaryti, sudėkite varškę į atskirą dubenį, įpilkite 40 gramų cukraus ir viską išmaišykite šaukštu.
  • Reklama
  • Darbinį paviršių pabarstykite miltais, tešlą iškočiokite plonu (apie 1 mm storio) sluoksniu ir apvaliu konditerijos pjaustytuvu (arba įpr...
    7. Darbinį paviršių pabarstykite miltais, tešlą iškočiokite plonu (apie 1 mm storio) sluoksniu ir apvaliu konditerijos pjaustytuvu (arba įprasta stikline) iš tešlos išpjaukite apskritimus.
  • Ant kiekvieno tešlos apskritimo dėkite po arbatinį šaukštelį varškės įdaro. Tešlos kraštus atsargiai sugnybkite.
    8. Ant kiekvieno tešlos apskritimo dėkite po arbatinį šaukštelį varškės įdaro. Tešlos kraštus atsargiai sugnybkite.
  • Reklama
  • Iš visos tešlos ir įdaro ruoškite visus virtinius iš karto. Jei turite daugiau ingredientų, nei planuojate gaminti, perteklių galite užša...
    9. Iš visos tešlos ir įdaro ruoškite visus virtinius iš karto. Jei turite daugiau ingredientų, nei planuojate gaminti, perteklių galite užšaldyti šaldiklyje, kad galėtumėte naudoti ateityje.
  • Dabar belieka virti virtinius verdančiame vandenyje, kol jie bus paruošti, tai yra maždaug 5 minutės po to, kai iškyla.
    10. Dabar belieka virti virtinius verdančiame vandenyje, kol jie bus paruošti, tai yra maždaug 5 minutės po to, kai iškyla.
  • Reklama
  • Iš verdančio vandens išimkite virtinius kiaurasamčiu, dėkite į lėkštes ir patiekite.
    11. Iš verdančio vandens išimkite virtinius kiaurasamčiu, dėkite į lėkštes ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai