Virtiniai su kefyru ir mielėmis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Paruoškite purius virtinukus su varškės įdaru. Ruošiame tešlą su kefyru ir mielėmis. Įdarą gaminame iš saldžios varškės. Labai skanu! Į tešlą įdėjus sausų mielių, virtiniai tampa purūs. Kaip įdarą galite dėti bet ką, man labai patinka saldus varškės įdaras arba grynų uogų įdaras.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai300 gramų
-
Sausos mielės1 arbatinis šaukštelis
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Cukrus65 gramų (25 gramai tešlai, 40 gramų įdarui)
-
Druska1/3 arbatinio šaukštelio
-
Kefyras130 mililitrų
-
Varškė300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Pirmiausia padarykite tešlą. Į erdvų dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą, pasūdykite. Šiuos ingredientus aktyviai maišykite šluotele, kol susidarys vienalytė masė.
-
Reklama
-
3. Miltus persijokite į atskirą sausą dubenį, suberkite sausas mieles ir cukrų (25 gramai). Šiuos sausus ingredientus sumaišykite šaukštu, kol jie tolygiai pasiskirstys visame mišinyje.
-
4. Skystą mišinį supilkite į sausų miltų mišinį.
-
Reklama
-
5. Užminkykite minkštą, nelipnią tešlą, suapvalinkite į dubenį, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite šiltoje virtuvėje pusvalandžiui. Norint pasiekti teisingą tešlos struktūrą, gali prireikti šiek tiek daugiau miltų – šį kiekį reguliuokite patys.
-
6. Paruoškite įdarą. Norėdami tai padaryti, sudėkite varškę į atskirą dubenį, įpilkite 40 gramų cukraus ir viską išmaišykite šaukštu.
-
Reklama
-
7. Darbinį paviršių pabarstykite miltais, tešlą iškočiokite plonu (apie 1 mm storio) sluoksniu ir apvaliu konditerijos pjaustytuvu (arba įprasta stikline) iš tešlos išpjaukite apskritimus.
-
8. Ant kiekvieno tešlos apskritimo dėkite po arbatinį šaukštelį varškės įdaro. Tešlos kraštus atsargiai sugnybkite.
-
Reklama
-
9. Iš visos tešlos ir įdaro ruoškite visus virtinius iš karto. Jei turite daugiau ingredientų, nei planuojate gaminti, perteklių galite užšaldyti šaldiklyje, kad galėtumėte naudoti ateityje.
-
10. Dabar belieka virti virtinius verdančiame vandenyje, kol jie bus paruošti, tai yra maždaug 5 minutės po to, kai iškyla.
-
Reklama
-
11. Iš verdančio vandens išimkite virtinius kiaurasamčiu, dėkite į lėkštes ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama