Bananų putėsiai su grietinėle

Bananų putėsiai su grietinėle

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Lengvi ir purūs bananų putėsiai daugeliui taps vienu mėgstamiausių desertų. Ir ne tik dėl puikaus skonio, bet ir dėl paruošimo paprastumo. Paimkite prinokusius bananus putėsiams, bet be sugedimo požymių, nes vaisiai nebus termiškai apdorojami. Jei norite, cukrų pakeiskite medumi. Grietinėlė turi būti geros kokybės ir gerai atšaldyta. Desertą galima patiekti iš karto arba palaikyti šaldytuve 2-3 valandas.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bananas
    2 vnt (vidutinio dydžio)
  • Grietinėlė 35%
    200 mililitrų (plakimui)
  • Cukraus pudra
    1 šaukštas
  • Žaliųjų citrinų sultys
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Bananus nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į blenderio dubenį. Į bananus suberkite cukraus pudrą, laimo sultis ir viską išp...
    2. Bananus nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į blenderio dubenį. Į bananus suberkite cukraus pudrą, laimo sultis ir viską išplakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Grietinėlę išplakti į purią masę.
    3. Grietinėlę išplakti į purią masę.
  • Plaktą grietinėlę sumaišykite su bananų tyrele ir dar šiek tiek plakite iki vientisos masės. Paruoštus putėsius padalinkite į dubenėlius ...
    4. Plaktą grietinėlę sumaišykite su bananų tyrele ir dar šiek tiek plakite iki vientisos masės. Paruoštus putėsius padalinkite į dubenėlius ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai