Bananų putėsiai su grietinėle
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Lengvi ir purūs bananų putėsiai daugeliui taps vienu mėgstamiausių desertų. Ir ne tik dėl puikaus skonio, bet ir dėl paruošimo paprastumo. Paimkite prinokusius bananus putėsiams, bet be sugedimo požymių, nes vaisiai nebus termiškai apdorojami. Jei norite, cukrų pakeiskite medumi. Grietinėlė turi būti geros kokybės ir gerai atšaldyta. Desertą galima patiekti iš karto arba palaikyti šaldytuve 2-3 valandas.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananas2 vnt (vidutinio dydžio)
-
Grietinėlė 35%200 mililitrų (plakimui)
-
Cukraus pudra1 šaukštas
-
Žaliųjų citrinų sultys1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Bananus nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į blenderio dubenį. Į bananus suberkite cukraus pudrą, laimo sultis ir viską išplakite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Grietinėlę išplakti į purią masę.
-
4. Plaktą grietinėlę sumaišykite su bananų tyrele ir dar šiek tiek plakite iki vientisos masės. Paruoštus putėsius padalinkite į dubenėlius ir patiekite.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama