Vinigretas su silke
4.6 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ar kada bandėte pasigaminti vinigretą su silke? Jei dar nespėjote, kviečiu į virtuvę pakartoti šį nuostabiai paprastą ir įdomų receptą. Receptas, kaip gaminti vinigretą su silke, tam tikru mastu gali būti vadinamas tinginių „silkė po kailiu“. Nuostabus sūdytos žuvies ir daržovių derinys – kaip tik tai, ko jums reikia pietums ar vakarienei. Kaip užpilą galite naudoti augalinį aliejų arba majonezą, arba viską kartu.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės2~3 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Burokėliai1 vnt
-
Silkė1 vnt
-
Svogūnų laiškai2~4 vnt (arba saliero stiebas)
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal skonį
-
Svogūnas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Tai paprastas ir nebrangus ingredientų rinkinys, kurio prireiks gaminant vinigretą su silke.
-
2. Pirmiausia reikia tinkamai nuplauti daržoves ir dėti virti. Tuo tarpu nuo žuvies nuimkite odą ir kaulus. Atsargiai išimkite filė.
-
Reklama
-
3. Paruoštas daržoves šiek tiek atvėsinkite ir tada nulupkite. Morkas supjaustykite mažais kubeliais.
-
4. Tada taip pat supjaustykite burokėlius ir bulves. Įdėkite juos į gilų dubenį.
-
Reklama
-
5. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Po to – silkė ir truputis svogūnų laiškų. Taip pat į šį receptą dažnai pridedami konservuoti žirneliai (vietoj žalumynų) ir net alyvuogės.
-
6. Įberkite šiek tiek druskos pagal skonį ir viską atsargiai išmaišykite. Įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir, jei norite, porą šaukštų majonezo. Dar kartą gerai išmaišykite ir prieš patiekdami laikykite šaldytuve porą valandų.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama