Veršienos karbonadai orkaitėje

Veršienos karbonadai orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

12-14 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Dažniausiai visi daro kotletus paprasčiausiai apkepdami keptuvėje, tikriausiai todėl, kad tai greita ir ekonomiška, tačiau aš siūlau netingėti ir namuose pasigaminti veršienos karbonadus orkaitėje. Galbūt praleisite šiek tiek daugiau laiko tokiam patiekalui. Mėsa gaunasi neįtikėtinai švelni, o likę ingredientai puikiai papildo patiekalo sudėtį ir daro jį daug skanesnį ir šventiškesnį. Taigi visiems, kurie nori pagaminti tikrai skanią vakarienę ir pamaloninti savo šeimą tokiu įdomiu patiekalu, siūlau savo receptą veršienos karbonadams orkaitėje.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Veršiena
    1 kilogramas
  • Pievagrybiai
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sūris
    200 gramų
  • Majonezas
    100~150 gramų
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pradėkime nuo to, kad grybus kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis. Sudedame grybus į įkaitintą augalinį aliejų ir kepame, k...
    1. Pradėkime nuo to, kad grybus kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis. Sudedame grybus į įkaitintą augalinį aliejų ir kepame, kol iš jų išgaruoja beveik visos sultys.
  • Svogūnus nulupkite ir supjaustykite plunksnomis, suberkite į keptuvę su grybais ir viską kepkite, kol svogūnai suminkštės, įdėkite šiek t...
    2. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite plunksnomis, suberkite į keptuvę su grybais ir viską kepkite, kol svogūnai suminkštės, įdėkite šiek tiek druskos ir pipirų į grybus ir svogūnus.
  • Reklama
  • Tada nuvalykite ir supjaustykite česnaką.
    3. Tada nuvalykite ir supjaustykite česnaką.
  • Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.
    4. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Veršieną nuplaukite tekančiu vandeniu ir kruopščiai nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Mėsą supjaustykite 1,5 cm pločio porcijomis...
    5. Veršieną nuplaukite tekančiu vandeniu ir kruopščiai nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Mėsą supjaustykite 1,5 cm pločio porcijomis ir gerai išplakite.
  • Dabar kepimo skardą uždengiame kepimo popieriumi ir dedame išplaktą mėsą, pabarstome druska ir pipirais, ant viršaus dedame grybus ir svo...
    6. Dabar kepimo skardą uždengiame kepimo popieriumi ir dedame išplaktą mėsą, pabarstome druska ir pipirais, ant viršaus dedame grybus ir svogūnus.
  • Reklama
  • Ant grybų uždėkite pomidorų griežinėlių, patepkite juos majonezu ir pabarstykite sūriu, tarkuotu ant stambios trintuvės. Kepimo skardą de...
    7. Ant grybų uždėkite pomidorų griežinėlių, patepkite juos majonezu ir pabarstykite sūriu, tarkuotu ant stambios trintuvės. Kepimo skardą dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir pusvalandį kepame. Gatavą patiekalą galima papuošti šviežiomis žolelėmis ir alyvuogėmis ir patiekti. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai