Veršienos karbonadai orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
12-14 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Dažniausiai visi daro kotletus paprasčiausiai apkepdami keptuvėje, tikriausiai todėl, kad tai greita ir ekonomiška, tačiau aš siūlau netingėti ir namuose pasigaminti veršienos karbonadus orkaitėje. Galbūt praleisite šiek tiek daugiau laiko tokiam patiekalui. Mėsa gaunasi neįtikėtinai švelni, o likę ingredientai puikiai papildo patiekalo sudėtį ir daro jį daug skanesnį ir šventiškesnį. Taigi visiems, kurie nori pagaminti tikrai skanią vakarienę ir pamaloninti savo šeimą tokiu įdomiu patiekalu, siūlau savo receptą veršienos karbonadams orkaitėje.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Veršiena1 kilogramas
-
Pievagrybiai1 kilogramas
-
Svogūnai2 vnt
-
Pomidorai2 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Sūris200 gramų
-
Majonezas100~150 gramų
-
Augalinis aliejuspagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pradėkime nuo to, kad grybus kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis. Sudedame grybus į įkaitintą augalinį aliejų ir kepame, kol iš jų išgaruoja beveik visos sultys.
-
2. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite plunksnomis, suberkite į keptuvę su grybais ir viską kepkite, kol svogūnai suminkštės, įdėkite šiek tiek druskos ir pipirų į grybus ir svogūnus.
-
Reklama
-
3. Tada nuvalykite ir supjaustykite česnaką.
-
4. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.
-
Reklama
-
5. Veršieną nuplaukite tekančiu vandeniu ir kruopščiai nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Mėsą supjaustykite 1,5 cm pločio porcijomis ir gerai išplakite.
-
6. Dabar kepimo skardą uždengiame kepimo popieriumi ir dedame išplaktą mėsą, pabarstome druska ir pipirais, ant viršaus dedame grybus ir svogūnus.
-
Reklama
-
7. Ant grybų uždėkite pomidorų griežinėlių, patepkite juos majonezu ir pabarstykite sūriu, tarkuotu ant stambios trintuvės. Kepimo skardą dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir pusvalandį kepame. Gatavą patiekalą galima papuošti šviežiomis žolelėmis ir alyvuogėmis ir patiekti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama