Vegetariški balandėliai iš pekino kopūsto
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Sotūs ir skanūs vegetariški balandėliai iš pekino kopūstų puikiai tiks dietiniam ar vegetariškam meniu. Pekino kopūstai yra labai švelnūs, o balandėliai tiesiog tirpsta burnoje. Vegetariškus balandėlius pagaminti labai paprasta. Įdarui naudokite ryžius, grybus, pakepintus svogūnus ir morkas. Troškinkite balandėlius pomidorų padaže ir gausite skanų vegetarišką patiekalą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pekino kopūstai250 gramų
-
Ryžiai apvalūs70 gramų
-
Grybai150 gramų
-
Svogūnai50 gramų
-
Morkos70 gramų
-
Pomidorų sultys250 gramų
-
Augalinis aliejus40 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Atskirkite kopūstų lapus ir 10 minučių panardinkite į karštą vandenį. Lapai taps minkšti ir bus lengva juos lankstyti.
-
Reklama
-
3. Ryžius išvirkite, kol suminkštės, nupilkite vandens perteklių. Virdami šiek tiek pasūdykite.
-
4. Grybus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Druskos ir pipirų šiek tiek.
-
Reklama
-
5. Taip pat aliejuje pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas.
-
6. Sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus: ryžius, grybus ir pusę keptų daržovių. Įdarą išmaišykite, įberkite prieskonių.
-
Reklama
-
7. Ant Pekino kopūsto lapų (galite peiliu šiek tiek nupjauti baltą kietąją dalį), uždėkite įdaro.
-
8. Suvyniokite balandėlius.
-
Reklama
-
9. Balandėlius sudėkite į puodą, pabarstykite likusiomis keptomis daržovėmis.
-
10. Supilkite pomidorų sultis ir šiek tiek vandens (50-70 gramų). Balandėlius troškinkite 15-20 minučių po dangčiu ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
11. Patiekite karštą.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama