Vegetariški balandėliai iš pekino kopūsto

Vegetariški balandėliai iš pekino kopūsto

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Sotūs ir skanūs vegetariški balandėliai iš pekino kopūstų puikiai tiks dietiniam ar vegetariškam meniu. Pekino kopūstai yra labai švelnūs, o balandėliai tiesiog tirpsta burnoje. Vegetariškus balandėlius pagaminti labai paprasta. Įdarui naudokite ryžius, grybus, pakepintus svogūnus ir morkas. Troškinkite balandėlius pomidorų padaže ir gausite skanų vegetarišką patiekalą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pekino kopūstai
    250 gramų
  • Ryžiai apvalūs
    70 gramų
  • Grybai
    150 gramų
  • Svogūnai
    50 gramų
  • Morkos
    70 gramų
  • Pomidorų sultys
    250 gramų
  • Augalinis aliejus
    40 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Atskirkite kopūstų lapus ir 10 minučių panardinkite į karštą vandenį. Lapai taps minkšti ir bus lengva juos lankstyti.
    2. Atskirkite kopūstų lapus ir 10 minučių panardinkite į karštą vandenį. Lapai taps minkšti ir bus lengva juos lankstyti.
  • Reklama
  • Ryžius išvirkite, kol suminkštės, nupilkite vandens perteklių. Virdami šiek tiek pasūdykite.
    3. Ryžius išvirkite, kol suminkštės, nupilkite vandens perteklių. Virdami šiek tiek pasūdykite.
  • Grybus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Druskos ir pipirų šiek tiek.
    4. Grybus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Druskos ir pipirų šiek tiek.
  • Reklama
  • Taip pat aliejuje pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas.
    5. Taip pat aliejuje pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas.
  • Sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus: ryžius, grybus ir pusę keptų daržovių. Įdarą išmaišykite, įberkite prieskonių.
    6. Sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus: ryžius, grybus ir pusę keptų daržovių. Įdarą išmaišykite, įberkite prieskonių.
  • Reklama
  • Ant Pekino kopūsto lapų (galite peiliu šiek tiek nupjauti baltą kietąją dalį), uždėkite įdaro.
    7. Ant Pekino kopūsto lapų (galite peiliu šiek tiek nupjauti baltą kietąją dalį), uždėkite įdaro.
  • Suvyniokite balandėlius.
    8. Suvyniokite balandėlius.
  • Reklama
  • Balandėlius sudėkite į puodą, pabarstykite likusiomis keptomis daržovėmis.
    9. Balandėlius sudėkite į puodą, pabarstykite likusiomis keptomis daržovėmis.
  • Supilkite pomidorų sultis ir šiek tiek vandens (50-70 gramų). Balandėlius troškinkite 15-20 minučių po dangčiu ant silpnos ugnies.
    10. Supilkite pomidorų sultis ir šiek tiek vandens (50-70 gramų). Balandėlius troškinkite 15-20 minučių po dangčiu ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Patiekite karštą.
    11. Patiekite karštą.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai