Varškės pyragaičiai su aviečių įdaru
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Bandelių mėgėjams pasiūlymas varškės pyragaičiai su aviečių įdaru yra idealus skanio, greitų ir sočių pusryčių visai šeimai variantas. Galutiniame rezultate tai panašiai kaip blynai su aviečių įdaru. Galima naudoti ir šaldytas ir šviežias avietes, skonis vis tiek bus labai geras. Vaikų mėgstamos pyragaičiai. Gero gaminimo!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Miltai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė400 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Manai1 šaukštas
-
Kvietiniai miltai3 šaukštai
-
Vanilinis cukrus0,5 šaukštelio
-
Avietė10 vnt
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Avietes gerai nuplaukite švariu vandeniu ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
-
Reklama
-
3. Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, vanilinį cukrų ir įprastą cukrų.
-
4. Viską sumaišykite mikseriu ir suberkite persijotus miltus. Viską gerai išmaišykite dar kartą.
-
Reklama
-
5. Suformuokite varškės pyragaičius, įdėkite avietes į vidurį ir užklijuokite kraštus taip, kad įdaras būtų viduryje.
-
6. Kepkite pyragaičius gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Varškės pyragaičiai su avietėmis paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama