Varškės desertas su želatina ir sausainiais

Varškės desertas su želatina ir sausainiais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Jei mėgstate arbatą gerti su gardžiais desertais, bet nenorite vargti kepdami, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Subtilus ir vidutiniškai saldus desertas bus alternatyva pyragams ir kepiniams. Atkreipkite dėmesį! Šis desertas yra puikus pasirinkimas prie arbatos ar pamaitinti mažus išrankius vaikus. Varškę geriausia naudoti pastos pavidalu arba pertrinti per sietelį, kad neliktų grūdelių. Plaktą grietinėlę galima pakeisti tiršta grietine. Galite naudoti šokoladinius ar paprastus sausainius, bet ne krekerius. Jei norite, į varškę įdėkite vaisių ar uogų gabalėlių.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    250 gramų
  • Cukraus pudra
    100 gramų
  • Grietinėlė
    150 mililitrų (33
  • Sausainiai
    100 gramų
  • Želatina
    1 šaukštas
  • Pienas
    50 mililitrų
  • Šokoladas
    pagal skonį
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Sausainius sumalkite į trupinius arba tiesiog sulaužykite gabalėliais.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Sausainius sumalkite į trupinius arba tiesiog sulaužykite gabalėliais.
  • Į puodą supilkite šaltą, virintą pieną, supilkite želatiną, išmaišykite ir palikite brinkti 30-40 min. Arba vadovaukitės želatinos pakuot...
    2. Į puodą supilkite šaltą, virintą pieną, supilkite želatiną, išmaišykite ir palikite brinkti 30-40 min. Arba vadovaukitės želatinos pakuotės instrukcijomis.
  • Reklama
  • Į dubenį sudėkite varškę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Po to plakite mikseriu iki puri...
    3. Į dubenį sudėkite varškę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Po to plakite mikseriu iki purios masės.
  • Grietinėlę išplakti iki purumo ir supilti į varškės mišinį. Viską atsargiai išmaišyti iki vientisos masės.
    4. Grietinėlę išplakti iki purumo ir supilti į varškės mišinį. Viską atsargiai išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Išbrinkusią želatiną ištirpinkite vandens vonelėje ir atvėsinkite. Į želatiną įdėkite vieną šaukštą varškės mišinio ir išmaišykite.
    5. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite vandens vonelėje ir atvėsinkite. Į želatiną įdėkite vieną šaukštą varškės mišinio ir išmaišykite.
  • Mažu greičiu plakant varškės masę plona srovele supilti želatiną. Viską išplakti iki vientisos masės.
    6. Mažu greičiu plakant varškės masę plona srovele supilti želatiną. Viską išplakti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Pusę sutrintų sausainių sudėkite į dubenėlius. Ant viršaus paskleiskite pusę varškės mišinio. Ant viršaus paskirstykite likusius sausaini...
    7. Pusę sutrintų sausainių sudėkite į dubenėlius. Ant viršaus paskleiskite pusę varškės mišinio. Ant viršaus paskirstykite likusius sausainius ir likusią varškę su želatina. Dubenėlius su varške, želatina ir sausainiais padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol sustings. Desertą apibarstykite tarkuotu šokoladu ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai