Varškės desertas su želatina ir sausainiais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Jei mėgstate arbatą gerti su gardžiais desertais, bet nenorite vargti kepdami, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Subtilus ir vidutiniškai saldus desertas bus alternatyva pyragams ir kepiniams. Atkreipkite dėmesį! Šis desertas yra puikus pasirinkimas prie arbatos ar pamaitinti mažus išrankius vaikus. Varškę geriausia naudoti pastos pavidalu arba pertrinti per sietelį, kad neliktų grūdelių. Plaktą grietinėlę galima pakeisti tiršta grietine. Galite naudoti šokoladinius ar paprastus sausainius, bet ne krekerius. Jei norite, į varškę įdėkite vaisių ar uogų gabalėlių.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė250 gramų
-
Cukraus pudra100 gramų
-
Grietinėlė150 mililitrų (33
-
Sausainiai100 gramų
-
Želatina1 šaukštas
-
Pienas50 mililitrų
-
Šokoladaspagal skonį
-
Vanilinis cukrus10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Sausainius sumalkite į trupinius arba tiesiog sulaužykite gabalėliais.
-
2. Į puodą supilkite šaltą, virintą pieną, supilkite želatiną, išmaišykite ir palikite brinkti 30-40 min. Arba vadovaukitės želatinos pakuotės instrukcijomis.
-
Reklama
-
3. Į dubenį sudėkite varškę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Po to plakite mikseriu iki purios masės.
-
4. Grietinėlę išplakti iki purumo ir supilti į varškės mišinį. Viską atsargiai išmaišyti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite vandens vonelėje ir atvėsinkite. Į želatiną įdėkite vieną šaukštą varškės mišinio ir išmaišykite.
-
6. Mažu greičiu plakant varškės masę plona srovele supilti želatiną. Viską išplakti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
7. Pusę sutrintų sausainių sudėkite į dubenėlius. Ant viršaus paskleiskite pusę varškės mišinio. Ant viršaus paskirstykite likusius sausainius ir likusią varškę su želatina. Dubenėlius su varške, želatina ir sausainiais padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol sustings. Desertą apibarstykite tarkuotu šokoladu ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama