Varškės apkepas be cukraus ir miltų
2.3 (3 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Paruoškime sveiką varškės apkepą be miltų ir cukraus. Bananai ir razinos suteiks apkepui saldumo, o nedidelis kiekis krakmolo ir kiaušinių laikys kartu. Į varškės apkepą miltų ir cukraus nededama, todėl jis gaunasi dietinis ir sveikas. Jis tinka vaikams, sportininkams ir tiems, kurie stebi savo mitybą. Jame mažai kalorijų ir daug baltymų.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė500 gramų
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Grietinėlė150 mililitrų (20% riebumo)
-
Druska1 žiupsnelis
-
Razinos100 gramų
-
Bananai2 vnt
-
Vanilinaspagal skonį
-
Kukurūzų krakmolas2 šaukštai
-
Sviestas20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į tinkamą indą suberkite varškę, įberkite druskos, vanilino ir išplakite kiaušinius. Kruopščiai išmaišykite šakute arba, kad tekstūra būtų lygesnė, masę sutrinkite blenderiu.
-
Reklama
-
3. Supilkite grietinėlę, išmaišykite.
-
4. Įdėkite kukurūzų krakmolo, gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Razinas 5 minutes pamirkykite šiltame vandenyje, tada vandenį nupilkite ir pačias razinas nusausinkite. Bananus sutrinkite į tyrelę jums patogiu būdu. Naudokite prinokusius bananus.
-
6. Į varškės masę supilkite paruoštą bananų tyrę ir razinas ir išmaišykite.
-
Reklama
-
7. 20 * 20 cm skersmens kepimo formą ištepkite sviestu, sudėkite varškės masę ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40–45 minutėms, kol iškeps.
-
8. Išimkite iškepusį apkepą iš orkaitės, leiskite šiek tiek atvėsti formoje. Patiekite šiltą arba atvėsintą.
-
Reklama
-
9. Patiekite su medumi, grietine ar plakta grietinėle. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 2.3/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama