Varškėčiai su bananais
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Skanūs kvapnūs varškėčiai pusryčiams. Kas iš jūsų atsisakytų tokio patiekalo? O jei taip pat mėgstate bananus, šis receptas kaip tik jums. Ir visai nesvarbu, suaugęs ar vaikas, skanu visiems! Juos pamėgs ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Galima patiekti su grietine, su medumi, tinka ir su uogiene. Pasigaminti tokius pusryčius – kiekvienos šeimininkės galia. Procesas paprastas ir palyginti greitas, produktai yra įprasti ir nebrangūs. Vienintelis paaiškinimas: miltų kiekis gali būti šiek tiek didesnis ar mažesnis. Tai priklauso nuo varškės kokybės, kiek ji drėgna. Gauta varškės masė neturi būti skysta, bet ir labai kieta.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė500 gramų (bet kokio riebumo)
-
Bananas1 vnt
-
Kvietiniai miltai6 šaukštai (4 tešlai, 2 apvoliojimui)
-
Cukrus2 šaukštai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Kiaušinis1 vnt
-
Aliejuspagal poreikį
Gaminimo eiga
-
1. Sudėkite varškę į dubenį. Jei varškėčiuose nemėgstate varškės grūdelių, varškę galite sutrinti.
-
2. Į varškę įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, druską ir cukrų. Jei norite, galite pridėti šiek tiek vanilinio cukraus.
-
Reklama
-
3. Viską kruopščiai išmaišykite.
-
4. Bananą nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
5. Paruoštą bananą suberkite į varškės masę ir išmaišykite, leiskite banano griežinėliams tolygiai pasiskirstyti visoje masėje.
-
6. Gautą masę padaliname į 10-12 dalių ir formuojame varškėčius, apvoliojame miltuose.
-
Reklama
-
7. Ant ugnies, šiek tiek didesnės nei vidutinė, įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir išdėliokite varškėčius.
-
8. Kepkite iš abiejų pusių iki gražios auksinės rudos spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama