Varškėčiai su bananais

Varškėčiai su bananais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Skanūs kvapnūs varškėčiai pusryčiams. Kas iš jūsų atsisakytų tokio patiekalo? O jei taip pat mėgstate bananus, šis receptas kaip tik jums. Ir visai nesvarbu, suaugęs ar vaikas, skanu visiems! Juos pamėgs ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Galima patiekti su grietine, su medumi, tinka ir su uogiene. Pasigaminti tokius pusryčius – kiekvienos šeimininkės galia. Procesas paprastas ir palyginti greitas, produktai yra įprasti ir nebrangūs. Vienintelis paaiškinimas: miltų kiekis gali būti šiek tiek didesnis ar mažesnis. Tai priklauso nuo varškės kokybės, kiek ji drėgna. Gauta varškės masė neturi būti skysta, bet ir labai kieta.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    500 gramų (bet kokio riebumo)
  • Bananas
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    6 šaukštai (4 tešlai, 2 apvoliojimui)
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sudėkite varškę į dubenį. Jei varškėčiuose nemėgstate varškės grūdelių, varškę galite sutrinti.
    1. Sudėkite varškę į dubenį. Jei varškėčiuose nemėgstate varškės grūdelių, varškę galite sutrinti.
  • Į varškę įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, druską ir cukrų. Jei norite, galite pridėti šiek tiek vanilinio cukraus.
    2. Į varškę įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, druską ir cukrų. Jei norite, galite pridėti šiek tiek vanilinio cukraus.
  • Reklama
  • Viską kruopščiai išmaišykite.
    3. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Bananą nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    4. Bananą nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Paruoštą bananą suberkite į varškės masę ir išmaišykite, leiskite banano griežinėliams tolygiai pasiskirstyti visoje masėje.
    5. Paruoštą bananą suberkite į varškės masę ir išmaišykite, leiskite banano griežinėliams tolygiai pasiskirstyti visoje masėje.
  • Gautą masę padaliname į 10-12 dalių ir formuojame varškėčius, apvoliojame miltuose.
    6. Gautą masę padaliname į 10-12 dalių ir formuojame varškėčius, apvoliojame miltuose.
  • Reklama
  • Ant ugnies, šiek tiek didesnės nei vidutinė, įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir išdėliokite varškėčius.
    7. Ant ugnies, šiek tiek didesnės nei vidutinė, įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir išdėliokite varškėčius.
  • Kepkite iš abiejų pusių iki gražios auksinės rudos spalvos.
    8. Kepkite iš abiejų pusių iki gražios auksinės rudos spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai