Mišrainė su pupelėmis ir paprikomis
3 (2 įvertinimai)
1 Porcija
8 val.
Apie receptą
Salotos žiemai. Labai skanu ir lengvai paruošiama. Patiekite kaip užkandį arba galite pasiūlyti kaip atskirą patiekalą. Dėl aitriųjų pipirų mišrainė turi aštrų skonį. Išbandykite. Mišrainė gerai laikosi ir ilgai laikant nepraranda skonio. Daržovės puikiai dera su pupelėmis. Gaminimo metu reguliuokite aitriųjų pipirų ir druskos kiekį. Iš šio ingredientų kiekio gausite 1 litro stiklainį jau paruoštų salotų.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Virtos pupelės1 stiklinė
-
Paprika400 gramų
-
Pomidorai300 gramų
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Česnakai5~6 skiltelės
-
Saulėgrąžų aliejus3 šaukštai
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus. Iš anksto pamirkykite pupeles 3–5 valandas, tada virkite, kol suminkštės.
-
2. Svogūną susmulkinkite ir supilkite į puodą su įkaitintu aliejumi.
-
Reklama
-
3. Suberkite stambiai supjaustytą papriką. Troškinkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
-
4. Tada įdėkite pomidorų, druskos ir cukraus. Troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 20 minučių.
-
Reklama
-
5. Paruoštas pupeles suberkite į daržoves.
-
6. Dėl pikantiškumo į mišrainę įberkite šiek tiek aitriosios paprikos ir česnako. Viską kartu troškinkite 5-7 minutes. Verdančią mišrainę perkelkite į sterilų stiklainį ir uždarykite metaliniu dangteliu.
-
Reklama
-
7. Mišrainė su pupelėmis ir paprikomis yra paruoštos. Laikyti vėsioje vietoje. Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama