Varškė su žolelėmis ir česnaku

Varškė su žolelėmis ir česnaku

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Varškė su žolelėmis ir česnaku – puikus užkandis ar sveiki pusryčiai. Mano draugas visada ant švenčių stalo patiekia sumuštinius su žolelėmis, varške ir česnaku! Varškę su žolelėmis galima tepti ant duonos ar skrebučių. Grietinę galima pakeisti majonezu. Grietinės kiekis priklauso nuo to, ar varškė sausa, ar šlapia. Kuo ilgiau malsite varškę ir žoleles trintuve, tuo ji tampa minkštesnė ir puresnė! Varškė su žalumynais labai naudinga sveikatai, ją gali valgyti beveik visi. O svarbiausia – daug sveikiau nei varškė su cukrumi!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    400 gramų
  • Grietinė
    150 gramų
  • Žaluma
    2 saujelės (krapai, petražolės)
  • Česnakai
    8~10 skiltelės
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite krapus tekančiu vandeniu.
    1. Nuplaukite krapus tekančiu vandeniu.
  • Taip pat paruoškite petražoles.
    2. Taip pat paruoškite petražoles.
  • Reklama
  • Paimkite šviežią varškę.
    3. Paimkite šviežią varškę.
  • Nulupkite česnaką ir sutraiškykite per spaudą.
    4. Nulupkite česnaką ir sutraiškykite per spaudą.
  • Reklama
  • Paimkite neriebią grietinę.
    5. Paimkite neriebią grietinę.
  • Viską sudėkite į blenderį ir sumalkite.
    6. Viską sudėkite į blenderį ir sumalkite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai