Varškė su žolelėmis ir česnaku
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Varškė su žolelėmis ir česnaku – puikus užkandis ar sveiki pusryčiai. Mano draugas visada ant švenčių stalo patiekia sumuštinius su žolelėmis, varške ir česnaku! Varškę su žolelėmis galima tepti ant duonos ar skrebučių. Grietinę galima pakeisti majonezu. Grietinės kiekis priklauso nuo to, ar varškė sausa, ar šlapia. Kuo ilgiau malsite varškę ir žoleles trintuve, tuo ji tampa minkštesnė ir puresnė! Varškė su žalumynais labai naudinga sveikatai, ją gali valgyti beveik visi. O svarbiausia – daug sveikiau nei varškė su cukrumi!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė400 gramų
-
Grietinė150 gramų
-
Žaluma2 saujelės (krapai, petražolės)
-
Česnakai8~10 skiltelės
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite krapus tekančiu vandeniu.
-
2. Taip pat paruoškite petražoles.
-
Reklama
-
3. Paimkite šviežią varškę.
-
4. Nulupkite česnaką ir sutraiškykite per spaudą.
-
Reklama
-
5. Paimkite neriebią grietinę.
-
6. Viską sudėkite į blenderį ir sumalkite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama