Užkepėlė su malta mėsa, kopūstais ir bulvėmis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Šiandien siūlau pasigaminti labai skanią užkepėlę su malta mėsa, kopūstais ir bulvėmis, kuri puikiai paįvairins jūsų kasdienį meniu. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norėdami paruošti užkepėlę, jums reikės paprasčiausių ir prieinamiausių ingredientų. Paruošti šį patiekalą yra gana paprasta. Visi gaminiai puikiai dera. Šis apkepas yra puikus pasirinkimas skaniems, sotiems pietums ar vakarienei visai šeimai.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa500 gramų
-
Bulvės5 vnt
-
Baltasis kopūstas400 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Grietinė3 šaukštai
-
Sūris150 gramų
-
Druska1 pagal skonį
-
Prieskoniai1 pagal skonį
-
Aliejus3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Morkas gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, nulupkite ir sutarkuokite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Daržoves sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite 4-5 minutes.
-
Reklama
-
3. Į daržoves suberkite faršą, gerai išmaišykite, pasūdykite ir kepkite, kol suminkštės.
-
4. Atskirai pakepinkite smulkiai pjaustytus kopūstus iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Išvirtas bulves sutrinkite šakute ir paskirstykite kepimo formoje. Bulvių sluoksnį aptepkite grietine.
-
6. Ant bulvių dėkite faršą su daržovėmis.
-
Reklama
-
7. Ant faršo dėkite keptą kopūstą.
-
8. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama