Užkandžių pyragas su raudona žuvimi

Užkandžių pyragas su raudona žuvimi

5 (1 įvertinimai)

5-7 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ryškus, sultingas ir lengvai pagaminamas špinatų pyragas su raudona žuvimi. Toks pyragas taps tikra Naujųjų metų stalo puošmena. Be to, šis pyragas yra skanus! Pagal skonį tinka visi produktai: subtilus špinatų biskvitas, kreminio sūrio kremas su sūdyta žuvimi ir krapais. Ir jis atrodo nuostabiai gražiai ir elegantiškai! Būtinai paruoškite jį šventiniam stalui, svečiai liks maloniai nustebinti!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Žuvis / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šaldyti špinatai
    100 gramų (tešla)
  • Kiaušiniai
    3 vnt (tešla)
  • Kvietiniai miltai
    120 gramų (tešla)
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis (tešla)
  • Grietinė
    50 mililitrų (tešla)
  • Augalinis aliejus
    70 mililitrų (tešla)
  • Druska
    pagal skonį (tešla)
  • Lengvai sūdyta lašiša
    200 gramų (įdaras)
  • Grietinėlė 33%
    200 mililitrų (įdaras)
  • Varškės sūris
    100 gramų (įdaras)
  • Krapai
    1 krūva (įdaras)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Pradėkime ruošti tešlą. Kiaušinius padalinkite į baltymus ir trynius. Trynius išplakite iki standžių putų su žiupsneliu druskos.
    2. Pradėkime ruošti tešlą. Kiaušinius padalinkite į baltymus ir trynius. Trynius išplakite iki standžių putų su žiupsneliu druskos.
  • Reklama
  • Į dubenį sudėkite kiaušinių trynius, atšildytus špinatus, grietinę, sviestą ir druską.
    3. Į dubenį sudėkite kiaušinių trynius, atšildytus špinatus, grietinę, sviestą ir druską.
  • Masę sutrinkite trintuvu. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir maišykite, kol tešla taps be gumuliukų.
    4. Masę sutrinkite trintuvu. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir maišykite, kol tešla taps be gumuliukų.
  • Reklama
  • Keliais etapais į tešlą įmaišykite išplaktus baltymus ir švelniai išmaišykite.
    5. Keliais etapais į tešlą įmaišykite išplaktus baltymus ir švelniai išmaišykite.
  • Kepimo skardą iškloti pergamentu, išpilti maždaug 30 * 35 cm dydžio tešlą. Kepti 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
    6. Kepimo skardą iškloti pergamentu, išpilti maždaug 30 * 35 cm dydžio tešlą. Kepti 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  • Reklama
  • Išimkite gatavą pyragą ir atvėsinkite. Pasirengimą patikrinkite mediniu iešmeliu, jis turi išeiti visiškai sausas nuo tešlos vidurio.
    7. Išimkite gatavą pyragą ir atvėsinkite. Pasirengimą patikrinkite mediniu iešmeliu, jis turi išeiti visiškai sausas nuo tešlos vidurio.
  • Prie atvėsusio pyrago nupjaukite nelygius kraštus, tada supjaustykite į 4 lygius kvadratus.
    8. Prie atvėsusio pyrago nupjaukite nelygius kraštus, tada supjaustykite į 4 lygius kvadratus.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti kremą, išplakite grietinėlę iki minkštų smailių, suberkite varškės sūrį ir plakite iki kreminės masės.
    9. Norėdami paruošti kremą, išplakite grietinėlę iki minkštų smailių, suberkite varškės sūrį ir plakite iki kreminės masės.
  • Sūdytą lašišą supjaustykite nedideliais kubeliais, smulkiai sukapokite krapus.
    10. Sūdytą lašišą supjaustykite nedideliais kubeliais, smulkiai sukapokite krapus.
  • Reklama
  • Iš visos kremo masės į atskirą dubenį dėkite apie 1/3 dalies. Į likusią grietinėlę suberkite susmulkintą žuvį ir krapus, išmaišykite ir, ...
    11. Iš visos kremo masės į atskirą dubenį dėkite apie 1/3 dalies. Į likusią grietinėlę suberkite susmulkintą žuvį ir krapus, išmaišykite ir, jei reikia, pagardinkite.
  • Pradėkime rinkti pyragą. Padėkite 1 pyragą ant plokščio indo. Sutepkite jį puse kremo su žuvimi ir žolelėmis.
    12. Pradėkime rinkti pyragą. Padėkite 1 pyragą ant plokščio indo. Sutepkite jį puse kremo su žuvimi ir žolelėmis.
  • Tada vėl dėkite pyragą, patepkite puse balto kremo, vėl pyragą - kremą su žuvimi ir krapais ir dėkite vėl pyragą. Šonus patepkite baltu k...
    13. Tada vėl dėkite pyragą, patepkite puse balto kremo, vėl pyragą - kremą su žuvimi ir krapais ir dėkite vėl pyragą. Šonus patepkite baltu kremu. Tortą padėkite į šaldytuvą 6-8 valandoms.
  • Reklama
  • Pasibaigus laikui pyragą išimkite, papuoškite pagal pageidavimą ir patiekite.
    14. Pasibaigus laikui pyragą išimkite, papuoškite pagal pageidavimą ir patiekite.
  • Gero apetito!
    15. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai