Užkandukai su silke ir kiaušiniais
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kaip paruošti įdomių užkandukų šventiniam stalui? Negalvokite apie tai, bet atidžiai perskaitykite šį receptą. Siūlome pačius įdomiausius užkandukus iš turimų ingredientų. Vienas iš variantų, kaip paruošti įdomius užkandukus šventiniam stalui ar furšetui. Svarbiausia – kruopščiai išvalyti silkę. Daržoves išvirkite ir atvėsinkite (kiaušinius taip pat). Bulvės bus pagrindas, o silkė – „burė“. Šie užkandukai ne tik įdomūs, bet ir labai paprasti bei skanūs.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės2~3 vnt
-
Sūdyta silkė1 vnt
-
Putpelių kiaušiniai10 vnt
-
Marinuotas agurkas3~4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Bulves išvirkite su lupenomis, atvėsinkite ir nulupkite. Taip pat išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite. Paruoškite silkės filė.
-
2. Bulves supjaustykite žiedais (ne didesniais kaip 0,5 mm).
-
Reklama
-
3. Agurkus supjaustykite žiedais.
-
4. Putpelių kiaušinius perpjaukite pusiau.
-
Reklama
-
5. Silkę supjaustykite mažais gabalėliais.
-
6. Dabar paimkite gabalėlį žuvies, viršų persmeikite dantų krapštuku, suverkite agurką ir įsmeikite į filė dugną, tada į pusę kiaušinio ir tada į bulves, taip užsitikrindami „burę“.
-
Reklama
-
7. Sudėkite užkandukus į lėkštę ir patiekite. Vietoj dantų krapštuko galite naudoti gražius iešmelius. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama