Užkandis Švelnumas
5 (1 įvertinimai)
4-6 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Jei ieškote įdomių užkandžių šventiniam ar švediškam stalui, nepraeikite pro šalį. Išmokysiu pasigaminti „Švelnumo“ užkandžius – nuostabiai patrauklius ir nuostabiai skanius. Šoninė yra nuostabus užkandžių ingredientas, o kartu su sūriu, kiaušiniu ir kvapniais česnakais viskas tikrai šaunu. Toks užkandis yra organiškas išvaizdos ir skonio derinys. Šį receptą labai rekomenduoju visiems paprastų ir skanių užkandžių mėgėjams.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Putpelių kiaušinis5 vnt
-
Šoninė5 griežinėliai
-
Duona3~4 riekelės
-
Fetos sūris100 gramų
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Augalinis aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Žalumynai1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Šoninę rekomenduoju naudoti rūkytą.
-
2. Ilgas šoninės riekeles perpjaukite pusiau. Duonai nupjaukite pluteles ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais.
-
Reklama
-
3. Išvirkite ir nulupkite kiaušinius. Nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite žoleles.
-
4. Susmulkintą česnaką ir duoną dėkite į keptuvę su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Šiek tiek pakepinkite iš abiejų pusių, kad įsigertų česnako skonis.
-
Reklama
-
5. Sūrį sumaišykite su žolelėmis ir išmaišykite. Kiaušinius atsargiai perpjaukite per pusę. Kai duona bus paruošta, galite pradėti rinkti užkandį.
-
6. Duoną patepkite sūriu ir žolelėmis. Iešmeliu pritvirtinkite prie jos šoninės riekelę ir pusę kiaušinio. Štai toks grožis! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama