Užkandis Švelnumas
5 (1 įvertinimai)
								4-6  Porcijos
						
								20 min.
						Apie receptą
Jei ieškote įdomių užkandžių šventiniam ar švediškam stalui, nepraeikite pro šalį. Išmokysiu pasigaminti „Švelnumo“ užkandžius – nuostabiai patrauklius ir nuostabiai skanius. Šoninė yra nuostabus užkandžių ingredientas, o kartu su sūriu, kiaušiniu ir kvapniais česnakais viskas tikrai šaunu. Toks užkandis yra organiškas išvaizdos ir skonio derinys. Šį receptą labai rekomenduoju visiems paprastų ir skanių užkandžių mėgėjams.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# MėsaReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Putpelių kiaušinis5 vnt
- 
													Šoninė5 griežinėliai
- 
													Duona3~4 riekelės
- 
													Fetos sūris100 gramų
- 
													Česnakai1~2 skiltelės
- 
													Augalinis aliejus1 arbatinis šaukštelis
- 
													Žalumynai1 žiupsnelis
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus ingredientus. Šoninę rekomenduoju naudoti rūkytą. 1. Paruoškite visus ingredientus. Šoninę rekomenduoju naudoti rūkytą.
- 
                                                     2. Ilgas šoninės riekeles perpjaukite pusiau. Duonai nupjaukite pluteles ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais. 2. Ilgas šoninės riekeles perpjaukite pusiau. Duonai nupjaukite pluteles ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Išvirkite ir nulupkite kiaušinius. Nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite žoleles. 3. Išvirkite ir nulupkite kiaušinius. Nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite žoleles.
- 
                                                     4. Susmulkintą česnaką ir duoną dėkite į keptuvę su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Šiek tiek pakepinkite iš abiejų pusių, kad įsigertų česnako skonis. 4. Susmulkintą česnaką ir duoną dėkite į keptuvę su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Šiek tiek pakepinkite iš abiejų pusių, kad įsigertų česnako skonis.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Sūrį sumaišykite su žolelėmis ir išmaišykite. Kiaušinius atsargiai perpjaukite per pusę. Kai duona bus paruošta, galite pradėti rinkti užkandį. 5. Sūrį sumaišykite su žolelėmis ir išmaišykite. Kiaušinius atsargiai perpjaukite per pusę. Kai duona bus paruošta, galite pradėti rinkti užkandį.
- 
                                                     6. Duoną patepkite sūriu ir žolelėmis. Iešmeliu pritvirtinkite prie jos šoninės riekelę ir pusę kiaušinio. Štai toks grožis! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 6. Duoną patepkite sūriu ir žolelėmis. Iešmeliu pritvirtinkite prie jos šoninės riekelę ir pusę kiaušinio. Štai toks grožis! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















