Ukrainietiški bulviniai blynai
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Mėgstantiems paprastus, nebrangius bulvinius patiekalus, noriu pasiūlyti labai šaunų variantą, ukrainietiškus blynus. Neįtikėtinai traškūs, tirpstantys burnoje ir nepaprastai skanūs! Rekomenduoju išbandyti! Labai mėgstu šį patiekalą, nes greitai ir su minimaliu ingredientų kiekiu pagaminsite sočius ir skanius pietus ar vakarienę. Bulviniai blynai patiekiami karšti, pavyzdžiui, su grietine ar padažu. Čia puikiai tiks grybų pagrindu pagamintas padažas. Kad bulvinių blynų konsistencija būtų švelnesnė, bulvės susmulkinamos blenderiu, tačiau tradiciškesnis variantas yra tarkavimas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės1 kilogramas
-
Miltai1 šaukštas
-
Grietinė2 arbatiniai šaukšteliai
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal skonį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Bulves nulupkite ir sutarkuokite.
-
Reklama
-
3. Nedelsdami įpilkite citrinos sulčių (nebūtina), kad bulvės nepatamsėtų. Įdėkite grietinės, miltų, druskos pagal skonį. Įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Supilkite mišinį į keptuvę ir kepkite bulvinius blynus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama