Troškinti kopūstai su mėsa
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Greitas, paprastas ir labai skanus patiekalas pietums ir vakarienei visai šeimai. Jį visai nesunku paruošti, su juo susitvarkys bet kuri namų šeimininkė. Patiekalas gana biudžetinis, o tai svarbu šeimai! Ingredientai puikiai papildo vienas kitą, todėl patiekalas yra labai harmoningo skonio. Vietoj kiaulienos galite vartoti jautieną, vištieną, ėrieną, tačiau atminkite, kad mėsos kepimo laikas pasikeis. Pomidorų pastą galima pakeisti kečupu arba padidinti pomidorų kiekį.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnas1 vnt
-
Morka1 vnt
-
Baltieji kopūstai600 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejus20 mililitrų
-
Pomidorų pasta1 arbatinis šaukštelis
-
Pomidorai100 gramų
-
Vanduo100 mililitrų
-
Kiauliena300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuimkite viršutinius kopūstų lapus, nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite daržoves.
-
2. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite ant didelės ugnies. Sudėkite mėsą ir kepkite 2–3 minutes, nuolat maišydami.
-
Reklama
-
3. Svogūną susmulkinkite ir suberkite į keptą mėsą.
-
4. Morkas supjaustykite plonomis juostelėmis arba sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į keptuvę.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę įpilkite vandens, sumažinkite kaitrą, uždenkite ir troškinkite 15 minučių.
-
6. Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę.
-
Reklama
-
7. Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos ir supjaustytų pomidorų.
-
8. Druskos, pipirų ir viską sumaišykite. Troškinkite kopūstus su mėsa ant silpnos ugnies 15–20 minučių. Mano kopūstai buvo jauni, todėl greitai išvirė, vėlyvųjų veislių kopūstus reikia troškinti apie 30–40 minučių. Nuimkite paruoštus kopūstus nuo ugnies, sudėkite žalumynus, išmaišykite ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama