Troškinti kopūstai su mėsa

Troškinti kopūstai su mėsa

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Greitas, paprastas ir labai skanus patiekalas pietums ir vakarienei visai šeimai. Jį visai nesunku paruošti, su juo susitvarkys bet kuri namų šeimininkė. Patiekalas gana biudžetinis, o tai svarbu šeimai! Ingredientai puikiai papildo vienas kitą, todėl patiekalas yra labai harmoningo skonio. Vietoj kiaulienos galite vartoti jautieną, vištieną, ėrieną, tačiau atminkite, kad mėsos kepimo laikas pasikeis. Pomidorų pastą galima pakeisti kečupu arba padidinti pomidorų kiekį.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Baltieji kopūstai
    600 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    20 mililitrų
  • Pomidorų pasta
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorai
    100 gramų
  • Vanduo
    100 mililitrų
  • Kiauliena
    300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuimkite viršutinius kopūstų lapus, nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite daržoves.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuimkite viršutinius kopūstų lapus, nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite daržoves.
  • Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite an...
    2. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite ant didelės ugnies. Sudėkite mėsą ir kepkite 2–3 minutes, nuolat maišydami.
  • Reklama
  • Svogūną susmulkinkite ir suberkite į keptą mėsą.
    3. Svogūną susmulkinkite ir suberkite į keptą mėsą.
  • Morkas supjaustykite plonomis juostelėmis arba sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į keptuvę.
    4. Morkas supjaustykite plonomis juostelėmis arba sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į keptuvę.
  • Reklama
  • Į keptuvę įpilkite vandens, sumažinkite kaitrą, uždenkite ir troškinkite 15 minučių.
    5. Į keptuvę įpilkite vandens, sumažinkite kaitrą, uždenkite ir troškinkite 15 minučių.
  • Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę.
    6. Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę.
  • Reklama
  • Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos ir supjaustytų pomidorų.
    7. Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos ir supjaustytų pomidorų.
  • Druskos, pipirų ir viską sumaišykite. Troškinkite kopūstus su mėsa ant silpnos ugnies 15–20 minučių. Mano kopūstai buvo jauni, todėl grei...
    8. Druskos, pipirų ir viską sumaišykite. Troškinkite kopūstus su mėsa ant silpnos ugnies 15–20 minučių. Mano kopūstai buvo jauni, todėl greitai išvirė, vėlyvųjų veislių kopūstus reikia troškinti apie 30–40 minučių. Nuimkite paruoštus kopūstus nuo ugnies, sudėkite žalumynus, išmaišykite ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai