Troškinti jautienos skruostai

Troškinti jautienos skruostai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
5 val. 30 min.

Apie receptą

Troškinti jautienos skruostai – nuostabus patiekalas, kurį labai rekomenduoju pasigaminti. Jie tiesiog tirpsta burnoje, o daržovių ir raudonojo vyno padažas atskleidžia visą skonių gamą. Troškinti jautienos skruostai yra neįtikėtinai švelnūs, vynas ir daržovės virsta nuostabiu padažu. Todėl su jais galite patiekti bet kokį garnyrą. Jei norite, gamindami įberkite mėgstamų prieskonių ar žolelių, tačiau neužgoškite mėsos ir vyno aromato, o tik šiek tiek jį papildykite.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    800 gramų (skruostai)
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt (raudonas)
  • Salierai
    2 Riekelės (lapkotis)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Miltai
    100 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Raudonas vynas
    200 mililitrų (pusiau saldus)
  • Vanduo
    200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nulupkite daržoves ir žoleles.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nulupkite daržoves ir žoleles.
  • Jautienos skruostus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Skruostus pabarstykite pipirais, apvoliokite miltuose ir apkepk...
    2. Jautienos skruostus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Skruostus pabarstykite pipirais, apvoliokite miltuose ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Į keptuvę prie skruostų suberkite susmulkintus svogūnus, morkas salierą. Viską maišydami pakepinkite 5 minutes.
    3. Į keptuvę prie skruostų suberkite susmulkintus svogūnus, morkas salierą. Viską maišydami pakepinkite 5 minutes.
  • Į keptuvę supilkite raudonąjį vyną, įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite dar minutę.
    4. Į keptuvę supilkite raudonąjį vyną, įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite dar minutę.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite vandenį, uždenkite dangčiu ir užvirinkite, nukelkite nuo ugnies.
    5. Į keptuvę supilkite vandenį, uždenkite dangčiu ir užvirinkite, nukelkite nuo ugnies.
  • Mėsą su padažu ir daržovėmis perkelkite į kepimo indą, uždenkite folija ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite jautienos skruostus 160 la...
    6. Mėsą su padažu ir daržovėmis perkelkite į kepimo indą, uždenkite folija ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite jautienos skruostus 160 laipsnių temperatūroje 4 valandas. Stebėkite, kad skystis neužvirtų ir, jei reikia, įpilkite vandens.
  • Reklama
  • Po kurio laiko išimkite skardą iš orkaitės, nuimkite foliją, suberkite susmulkintą česnaką ir troškinkite skruostus dar 30-50 minučių iki...
    7. Po kurio laiko išimkite skardą iš orkaitės, nuimkite foliją, suberkite susmulkintą česnaką ir troškinkite skruostus dar 30-50 minučių iki norimos 140 laipsnių temperatūros padažo konsistencijos.
  • Troškinti jautienos skruostai yra paruošti! Gero apetito!
    8. Troškinti jautienos skruostai yra paruošti! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai