Trinta sriuba Gazpacho

Trinta sriuba Gazpacho

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Viso aromato ir skonio žodžiais nenusakoma, sriubą tereikia paragauti, ji idealiai tinka karštoms vasaros dienoms. Sriubą reikia patiekti atvėsintą, ją galima ruošti tiek iš šviežių daržovių, tiek iš keptų. Dalį daržovių siūlau apkepti, dalį palikti šviežių – išeis tiesiog nuostabu. Prie sriubos būtinai patiekite naminius skrebučius. Įsidėmėkite ir gaminkite, nes karštą dieną tai puikus pasirinkimas lengviems pietums.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    250 gramų
  • Saldžiosios paprikos
    200 gramų
  • Svogūnai
    80 gramų
  • Agurkai
    100 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Citrinų sultys
    2 šaukštai
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Batonas
    50 gramų
  • Žalumynai
    15 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Papriką nulupkite ir supjaustykite pagal pageidavimą, pusę pomidorų supjaustykite griežinėliais, svogūną supjaustykite griežinėliais. Dar...
    2. Papriką nulupkite ir supjaustykite pagal pageidavimą, pusę pomidorų supjaustykite griežinėliais, svogūną supjaustykite griežinėliais. Daržoves perkelkite į formą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.
  • Reklama
  • Likusius pomidorus supjaustykite griežinėliais, agurkus nuplaukite ir supjaustykite kaip norite.
    3. Likusius pomidorus supjaustykite griežinėliais, agurkus nuplaukite ir supjaustykite kaip norite.
  • Šviežias ir skrudintas daržoves sudėkite į trintuvo dubenį.
    4. Šviežias ir skrudintas daržoves sudėkite į trintuvo dubenį.
  • Reklama
  • Tada į daržoves įdėkite česnako skiltelę ir įspauskite citrinos sulčių.
    5. Tada į daržoves įdėkite česnako skiltelę ir įspauskite citrinos sulčių.
  • Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės, įberkite druskos ir pipirų.
    6. Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės, įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Čia pridėkite smulkiai pjaustytų žalumynų ir vėl sutrinkite.
    7. Čia pridėkite smulkiai pjaustytų žalumynų ir vėl sutrinkite.
  • Gautą masę pertrinkite per smulkiausią sietelį.
    8. Gautą masę pertrinkite per smulkiausią sietelį.
  • Reklama
  • Įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakoreguokite skonį, kaip norite.
    9. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakoreguokite skonį, kaip norite.
  • Batoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite keptuvėje. Patiekite skrebučius su sriuba. Prieš patiekdami sriubą gerai atvėsinkite.
    10. Batoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite keptuvėje. Patiekite skrebučius su sriuba. Prieš patiekdami sriubą gerai atvėsinkite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai