Trinta bulvių sriuba

Trinta bulvių sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Nežinote, ką gaminti vakarienei? Ką manote apie skanios ir švelnios bulvių sriubos idėją? Jei tinka, prisiminkite šį paprastą, įdomų ir skanų receptą! Tai gana neįprastas receptas, su kuriuo, iš karto prisipažinsiu, teks šiek tiek padirbėti. Bet esu tikras, kad būsite patenkinti rezultatu. Prieš patiekiant tokią sriubą galima papildyti, pavyzdžiui, šonine, žolelėmis ar sūriu. Taigi, išsiaiškinkime, kaip pasigaminti trintą bulvių sriubą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    6~7 vnt
  • Šoninė
    6~7 griežinėliai
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Saliero stiebas
    1~2 vnt
  • Vištienos sultinys
    1~1,5 litro
  • Grietinėlė
    50 mililitrų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nuplaukite, nusausinkite, sudėkite ant kepimo skardos ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 50 minučių, kol sumi...
    1. Bulves nuplaukite, nusausinkite, sudėkite ant kepimo skardos ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 50 minučių, kol suminkštės (priklauso nuo bulvių dydžio).
  • Į keptuvę suberkite susmulkintą šoninę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite į lėkštę.
    2. Į keptuvę suberkite susmulkintą šoninę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite į lėkštę.
  • Reklama
  • Susmulkintą svogūną ir salierą sudėkite į keptuvę, pakepinkite, kol suminkštės.
    3. Susmulkintą svogūną ir salierą sudėkite į keptuvę, pakepinkite, kol suminkštės.
  • Paruoštas bulves šiek tiek atvėsinkite, nulupkite ir sudėkite minkštimą į puodą.
    4. Paruoštas bulves šiek tiek atvėsinkite, nulupkite ir sudėkite minkštimą į puodą.
  • Reklama
  • Trintuvu sutrinkite daržoves, supilkite sultinį. Užvirinkite, įberkite druskos ir pipirų. Pavirkite porą minučių, supilkite grietinėlę ir...
    5. Trintuvu sutrinkite daržoves, supilkite sultinį. Užvirinkite, įberkite druskos ir pipirų. Pavirkite porą minučių, supilkite grietinėlę ir po minutės nukelkite nuo ugnies. Patiekite su šonine.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai