Tradiciniai žemaičių blynai
3.7 (13 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanūs ir neįtikėtinai sotūs žemaičių blynai dideliems ir mažiems šeimos nariams. Puikiai tinka kelionėms ar darbui. Žemaičių blynų receptas jums! Žemaičių blynams ruošti naudoju virtą mėsą. Tai gali būti jautiena, veršiena ar kiauliena. Galite įdėti dar šiek tiek manų kruopų. Kartais į įdarą dedu morkų, bet tai pagal skonį.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa500 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Bulvės1 kilogramas
-
Miltai3~4 šaukštai
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Išvirusią mėsą sumalkite mėsmale.
-
Reklama
-
3. Bulves išvirkite ir taip pat sumalkite mėsmale. Įmuškite kiaušinių, įdėkite druskos, pipirų, miltų. Išmaišykite.
-
4. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite, sudėkite mėsą. Kepkite 7 minutes. Leiskite atvėsti.
-
Reklama
-
5. Suformuokite blynus.
-
6. Suformuotus blynus dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.7/5 (13 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama