Tradiciniai šaltibarščiai

Tradiciniai šaltibarščiai

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Kai oras po truputį pradeda mus lepinti šiltais orais, puikus metas pradėti šaltibarščių sezoną. Turbūt geresnės šaltos sriubos nei šaltibarščiai, šiltuoju sezonu, įsivaizduoti neįmanomą. Graži spalva, skonis gaivinantis su rūgštele, ar gali būti geriau? Šaltibarščiams naudojau konservuotus burokėlius, nes jie suteikia rūgštelės. Žinoma, jūs galite naudoti tiesiog virtus burokšlius.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Marinuoti burokėliai
    1 vnt (stiklainis)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Agurkai
    1 vnt (ilgas)
  • Svogūnų laiškai
    1 ryšulys
  • Krapai
    1 ryšulėlis
  • Kefyras
    1 litras
  • Vanduo
    1 puodelis (nebūtina)
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Sukratykite marinuotus burokėlius į puodą.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Sukratykite marinuotus burokėlius į puodą.
  • Kubeliais supjaustykite agurką ir sudėkite į puodą su burokėliais.
    2. Kubeliais supjaustykite agurką ir sudėkite į puodą su burokėliais.
  • Reklama
  • Krapus susmulkinkite ir sudėkite į puodą.
    3. Krapus susmulkinkite ir sudėkite į puodą.
  • Susmulkinkite svogūnų laiškus. (Aš naudojau šaldytus)
    4. Susmulkinkite svogūnų laiškus. (Aš naudojau šaldytus)
  • Reklama
  • Kietai virtus kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą su kitais ingredientais.
    5. Kietai virtus kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą su kitais ingredientais.
  • Supilkite kefyrą, įpilkite puodelį vandens ir pagardinkite druska pagal skonį. Vandens pilti nebūtina, aš mėgstu skystesnius šaltibarščiu...
    6. Supilkite kefyrą, įpilkite puodelį vandens ir pagardinkite druska pagal skonį. Vandens pilti nebūtina, aš mėgstu skystesnius šaltibarščius, bet jei jūs mėgstate tirštus, tada vandens galite atsisakyti. Viską gerai išmaišykite ir patiekite su virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus.
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai