Tradiciniai šaltibarščiai
5 (3 įvertinimai)
8 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Kai oras po truputį pradeda mus lepinti šiltais orais, puikus metas pradėti šaltibarščių sezoną. Turbūt geresnės šaltos sriubos nei šaltibarščiai, šiltuoju sezonu, įsivaizduoti neįmanomą. Graži spalva, skonis gaivinantis su rūgštele, ar gali būti geriau? Šaltibarščiams naudojau konservuotus burokėlius, nes jie suteikia rūgštelės. Žinoma, jūs galite naudoti tiesiog virtus burokšlius.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Marinuoti burokėliai1 vnt (stiklainis)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Agurkai1 vnt (ilgas)
-
Svogūnų laiškai1 ryšulys
-
Krapai1 ryšulėlis
-
Kefyras1 litras
-
Vanduo1 puodelis (nebūtina)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Sukratykite marinuotus burokėlius į puodą.
-
2. Kubeliais supjaustykite agurką ir sudėkite į puodą su burokėliais.
-
Reklama
-
3. Krapus susmulkinkite ir sudėkite į puodą.
-
4. Susmulkinkite svogūnų laiškus. (Aš naudojau šaldytus)
-
Reklama
-
5. Kietai virtus kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą su kitais ingredientais.
-
6. Supilkite kefyrą, įpilkite puodelį vandens ir pagardinkite druska pagal skonį. Vandens pilti nebūtina, aš mėgstu skystesnius šaltibarščius, bet jei jūs mėgstate tirštus, tada vandens galite atsisakyti. Viską gerai išmaišykite ir patiekite su virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus.Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama