Tortas skaldytas stiklas

Tortas skaldytas stiklas

3.5 (19 įvertinimai)

10 Porcijos
10 val.

Apie receptą

Kiekviena šventė papuošta smulkmenomis! Su tortu ,,Skaldytas stiklas“ jūsų šventė bus dar šviesesnė ir skanesnė. Tortas turi įspūdingą išvaizdą ir labai gražią struktūrą, ir visa tai dėka įvairiaspalvės želė. Tortui reikia naudoti spalvotą želė, stenkitės rasti labai ryškių spalvų želė, vėliau tai išeis į naudą, tortas atrodys tiesiog nuostabiai. Bendras torto surinkimo laikas yra tik 35-40 minučių. Bet tortas turėtų kietėti visą naktį, apie 8-10 valandų. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Biskvitai
    2 vnt
  • Želatina
    20 gramų
  • Želė
    3 vnt (pakeliai, įvairios spalvos)
  • Grietinė
    500 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite spalvingą želė pagal pakuotės nurodymus.
    1. Paruoškite spalvingą želė pagal pakuotės nurodymus.
  • Želatiną užpilkite puse stiklinės šalto vandens ir leiskite išbrinkti 35-40 min.
    2. Želatiną užpilkite puse stiklinės šalto vandens ir leiskite išbrinkti 35-40 min.
  • Reklama
  • Tada nuolat maišydami kaitinkite želatiną ant silpnos ugnies, kol ji visiškai ištirps. Grietinę sumaišyti su cukrumi ir želatina.
    3. Tada nuolat maišydami kaitinkite želatiną ant silpnos ugnies, kol ji visiškai ištirps. Grietinę sumaišyti su cukrumi ir želatina.
  • Dubenį su želė panardinkite į karštą vandenį 15 sekundžių, perkelkite į lėkštę ir supjaustykite dideliais gabalėliais.
    4. Dubenį su želė panardinkite į karštą vandenį 15 sekundžių, perkelkite į lėkštę ir supjaustykite dideliais gabalėliais.
  • Reklama
  • Paimkite vieną biskvitą ir stambiai supjaustykite.
    5. Paimkite vieną biskvitą ir stambiai supjaustykite.
  • Į grietinės-želatinos mišinį pamažu sudėkite susmulkintą želė. Išmaišykite.
    6. Į grietinės-želatinos mišinį pamažu sudėkite susmulkintą želė. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Gautą masę perkelkite į indą, kuriame mūsų tortas sukietės.
    7. Gautą masę perkelkite į indą, kuriame mūsų tortas sukietės.
  • Ant viršaus uždėkite visą biskvitą ir šiek tiek prispauskite.
    8. Ant viršaus uždėkite visą biskvitą ir šiek tiek prispauskite.
  • Reklama
  • Tortą dėkite į šaldytuvą nakčiai (9-10 val.).
    9. Tortą dėkite į šaldytuvą nakčiai (9-10 val.).
  • Indą su tortu 30 sekundžių padėkite į karštą vandenį, tada apverskite ant lėkštės, kurioje patieksite tortą.
    10. Indą su tortu 30 sekundžių padėkite į karštą vandenį, tada apverskite ant lėkštės, kurioje patieksite tortą.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (19 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai