Tortas iš paruoštos sluoksniuotos tešlos
4.3 (6 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Kai norite pagaminti ką nors skanaus prie arbatos ir be nereikalingo vargo, į pagalbą ateis šis receptas, kaip pasigaminti tortą iš paruoštos sluoksniuotos tešlos su kremu. Neabejotinas tokio kepimo privalumas – paprastumas, tačiau toks tortas iš paruoštos sluoksniuotos tešlos turi stovėti per naktį, kad būtų tinkamai išmirkęs.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuota tešla1 kilogramas
-
Pienas500 mililitrų
-
Miltai50 gramų
-
Cukrus150~200 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Sviestas125 gramų
-
Vanilinas1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą. Šiuo metu įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
-
2. Iš tešlos suformuokite norimą formą. Tokiu atveju tortas bus apvalus.
-
Reklama
-
3. Šakute padarykite pradūrimus visame tešlos paviršiuje ir dėkite ant kepimo skardos. Kepkite iki auksinės rudos spalvos. Beje, likučius irgi dėkite kepti į orkaitę.
-
4. Taip atrodo jau iškepti pyragaičiai, kurie bus naudojami.
-
Reklama
-
5. Norėdami paruošti kremą, į nedidelį puodą supilkite pieną, kiaušinius, cukrų ir miltus. Viską išplakite iki vientisos masės ir padėkite ant ugnies. Nuolat maišydami virkite kremą iki sutirštės. Proceso metu įpilkite vanilino ir, jei norite, žiupsnelį citrinos rūgšties. Tada nukelkite nuo ugnies ir sudėkite minkštą sviestą. Plakite iki purumo ir atvėsinkite šaldytuve.
-
6. Kiekvieną pyragą gausiai aptepkite kremu. Šonus ir viršų aptepkite likusiu kremu. Torto likučius susmulkinkite ir gautais trupiniais apibarstykite tortą.
-
Reklama
-
7. Leiskite tortui pastovėti šaldytuve. Tortas toks skanus, paprastas ir patrauklus. Labai rekomenduoju pakartoti šį receptą savo virtuvėje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama