Tinginiai pyragėliai su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Tokie tinginiai pyragėliai su malta mėsa labai primena beliašus. Neperkaitinkite aliejaus, kitaip pyragėliai viduje liks žali. Jei bijote, kad per tą laiką jie neiškeps, sumažinkite ugnį ir kepkite po dangčiu. Jei norite, į tešlą galite įberti mėgstamų prieskonių ar šviežių žolelių.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kefyras240 mililitrų
-
Kepimo milteliai1/2 šaukštelio
-
Druska1/4 šaukštelio
-
Cukrus1/4 arbatinio šaukštelio
-
Kvietiniai miltai120 gramų
-
Malta mėsa250 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iš anksto išimkite kefyrą iš šaldytuvo, kad jis taptų kambario temperatūros.
-
2. Į dubenį supilkite kefyrą, suberkite cukrų, druską ir sodą, išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Miltus persijokite į dubenį ir išmaišykite į vientisą tešlą. Tešla turėtų būti blynų konsistencijos.
-
4. Į tešlą sudėkite maltą mėsą.
-
Reklama
-
5. Svogūną, česnaką nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka, sudėkite į dubenį su tešla ir malta mėsa.
-
6. Viską pabarstykite pipirais ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Išdėliokite po vieną šaukštą tešlos ir apkepkite pyragėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tai užtruks maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepusius pyragus perkelkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių, ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama