Pepperoni Pica su mocarela

Pepperoni Pica su mocarela

4.4 (9 įvertinimai)

12 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šioje picoje yra paprasčiausias ir skaniausias derinys, be nereikalingų ingredientų. Jei mėgstate picas su mieline tešla ir mėgstate pipirų pikantiškumą, būtinai išbandykite, pica tikrai skani. Pepperoni yra vidutiniškai aštri ir labai kaloringa dešra, puikiai tinkanti picai gaminti. Jei norite, galite pridėti kitų ingredientų; švieži grybai, alyvuogės, saldieji svogūnai ir vyšniniai pomidorai puikiai dera su pepperoni.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    300 gramų
  • Šiltas vanduo
    300 gramų
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Sausos mielės
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pepperoni dešra
    200 gramų
  • Mocarela
    300 gramų
  • Pomidorų padažas
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Išsijokite miltus į gilų dubenį, įpilkite cukraus, druskos, aliejaus ir mielių, užpilkite šiltu vandeniu.
    2. Išsijokite miltus į gilų dubenį, įpilkite cukraus, druskos, aliejaus ir mielių, užpilkite šiltu vandeniu.
  • Reklama
  • Pirmiausia sumaišykite visus ingredientus šaukštu.
    3. Pirmiausia sumaišykite visus ingredientus šaukštu.
  • Tada minkykite tešlą rankomis, jei reikia, įpilkite šiek tiek miltų, tešla turėtų šiek tiek prilipti prie rankų. Uždenkite dubenį maistin...
    4. Tada minkykite tešlą rankomis, jei reikia, įpilkite šiek tiek miltų, tešla turėtų šiek tiek prilipti prie rankų. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių.
  • Reklama
  • Tuo tarpu plonai supjaustykite dešrelę ir bet kokiu patogiu būdu supjaustykite mocarelą.
    5. Tuo tarpu plonai supjaustykite dešrelę ir bet kokiu patogiu būdu supjaustykite mocarelą.
  • Atsiradusią tešlą reikia minkyti ir padalyti į dvi dalis, gaunasi dvi picos, kurių skersmuo 30 centimetrų. Plonai iškočiokite ant kepimo ...
    6. Atsiradusią tešlą reikia minkyti ir padalyti į dvi dalis, gaunasi dvi picos, kurių skersmuo 30 centimetrų. Plonai iškočiokite ant kepimo popieriaus, jei reikia, įberkite miltų. Tepkite ant tešlos mėgstamą pomidorų padažu.
  • Reklama
  • Pomidorų padažo sluoksnį gausiai apiberkite smulkinta mocarela.
    7. Pomidorų padažo sluoksnį gausiai apiberkite smulkinta mocarela.
  • Ant viršaus paskleiskite pepperoni skilteles. Įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, 15 minučių apatinio ir viršutinio kaitinimo ...
    8. Ant viršaus paskleiskite pepperoni skilteles. Įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, 15 minučių apatinio ir viršutinio kaitinimo režimu.
  • Reklama
  • Paruoštą picą patiekite karštą, aštriu peiliu supjaustykite trikampiais.
    9. Paruoštą picą patiekite karštą, aštriu peiliu supjaustykite trikampiais.
  • Peperoni ir mocarelos pica yra paruošta. Gero apetito!
    10. Peperoni ir mocarelos pica yra paruošta. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.4/5 (9 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai