Tikri barščiai

Tikri barščiai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Barščiai – daugiakomponentis, nesudėtingas, bet labai skanus patiekalas. Jis ruošiamas pietums, nes yra sotus ir turtingas vitaminų. Papasakosiu apie receptą, kaip virti tikrus barščius. Pas mus barščiai – dažnas svečias ant stalo. Barščių lėkštė pietums yra skani ir soti. Barščiai patiekiami su grietine, česnaku, žolelėmis.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    600 gramų
  • Burokėliai
    1 vnt
  • Bulvės
    4~6 vnt
  • Kopūstai
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Pomidorų sultys
    800 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį
  • Paprika
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Žalumai
    pagal skonį
  • Grietinė
    pagal skonį
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą sudėkite į puodą ir užpilkite 4 litrais vandens, uždėkite ant ugnies ir virkite apie dvi valandas, tada išimkite ir atvėsinkite mėsą...
    1. Mėsą sudėkite į puodą ir užpilkite 4 litrais vandens, uždėkite ant ugnies ir virkite apie dvi valandas, tada išimkite ir atvėsinkite mėsą, supjaustykite gabalėliais. Mėsą perkelkite į sultinį ir grąžinkite ant ugnies.
  • Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka, užvirus sudėkite į puodą, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite ant silpnos ugnies.
    2. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka, užvirus sudėkite į puodą, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į puodą su burokėliais ir mėsa suberkite pjaustytas bulves.
    4. Į puodą su burokėliais ir mėsa suberkite pjaustytas bulves.
  • Reklama
  • Kopūstą nuplaukite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
    5. Kopūstą nuplaukite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Kopūstą perkelkite į puodą su likusiais ingredientais ir išmaišykite.
    6. Kopūstą perkelkite į puodą su likusiais ingredientais ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, smulkiai supjaustykite.
    7. Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, smulkiai supjaustykite.
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir suberkite svogūną, pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.
    8. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir suberkite svogūną, pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite, tada nuplaukite. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
    9. Morkas nulupkite, tada nuplaukite. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Saldžiąsias paprikas išvalykite ir gerai nuplaukite, tada supjaustykite plonais pusžiedžiais arba kubeliais.
    10. Saldžiąsias paprikas išvalykite ir gerai nuplaukite, tada supjaustykite plonais pusžiedžiais arba kubeliais.
  • Reklama
  • Į svogūną suberkite paruoštas morkas, po 1-2 minučių sudėkite paprikas.
    11. Į svogūną suberkite paruoštas morkas, po 1-2 minučių sudėkite paprikas.
  • Keptuvės turinį užpilkite pomidorų sultimis, suberkite smulkintą česnaką, druską, pipirus, troškinkite 5-7 minutes.
    12. Keptuvės turinį užpilkite pomidorų sultimis, suberkite smulkintą česnaką, druską, pipirus, troškinkite 5-7 minutes.
  • Apkeptas daržoves perkelkite į puodą, jo turinį užvirinkite ir virkite 20-30 min., pasūdykite.
    13. Apkeptas daržoves perkelkite į puodą, jo turinį užvirinkite ir virkite 20-30 min., pasūdykite.
  • Reklama
  • Iš karto po virimo supilkite barščius į dubenėlius, papuoškite grietine ir žolelėmis.
    14. Iš karto po virimo supilkite barščius į dubenėlius, papuoškite grietine ir žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
Šiandien populiariausi receptai
  • Reklama
Rekomenduojami receptai