Tikri barščiai
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Barščiai – daugiakomponentis, nesudėtingas, bet labai skanus patiekalas. Jis ruošiamas pietums, nes yra sotus ir turtingas vitaminų. Papasakosiu apie receptą, kaip virti tikrus barščius. Pas mus barščiai – dažnas svečias ant stalo. Barščių lėkštė pietums yra skani ir soti. Barščiai patiekiami su grietine, česnaku, žolelėmis.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena600 gramų
-
Burokėliai1 vnt
-
Bulvės4~6 vnt
-
Kopūstai500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Pomidorų sultys800 mililitrų
-
Augalinis aliejuspagal poreikį
-
Paprika1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Žalumaipagal skonį
-
Grietinėpagal skonį
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą sudėkite į puodą ir užpilkite 4 litrais vandens, uždėkite ant ugnies ir virkite apie dvi valandas, tada išimkite ir atvėsinkite mėsą, supjaustykite gabalėliais. Mėsą perkelkite į sultinį ir grąžinkite ant ugnies.
-
2. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka, užvirus sudėkite į puodą, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
3. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
-
4. Į puodą su burokėliais ir mėsa suberkite pjaustytas bulves.
-
Reklama
-
5. Kopūstą nuplaukite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
-
6. Kopūstą perkelkite į puodą su likusiais ingredientais ir išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, smulkiai supjaustykite.
-
8. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir suberkite svogūną, pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
9. Morkas nulupkite, tada nuplaukite. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
-
10. Saldžiąsias paprikas išvalykite ir gerai nuplaukite, tada supjaustykite plonais pusžiedžiais arba kubeliais.
-
Reklama
-
11. Į svogūną suberkite paruoštas morkas, po 1-2 minučių sudėkite paprikas.
-
12. Keptuvės turinį užpilkite pomidorų sultimis, suberkite smulkintą česnaką, druską, pipirus, troškinkite 5-7 minutes.
-
13. Apkeptas daržoves perkelkite į puodą, jo turinį užvirinkite ir virkite 20-30 min., pasūdykite.
-
Reklama
-
14. Iš karto po virimo supilkite barščius į dubenėlius, papuoškite grietine ir žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama