Omletas su bulvėmis orkaitėje

Omletas su bulvėmis orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Receptas ekspromtas, nes kartais lieka produktų, kuriuos reikia panaudoti. Pavyzdžiui, šiam patiekalui labai tinka virtos bulvės su lupenomis ir dešra. Neįprastas sprendimas ruošiant šį omletą. Nieko stebėtino, nes kiaušinius galima gaminti su bet kokiais ingredientais. Mūsų atveju tai yra bulvės su lupenomis, dešra, žalumynai ir kiaušinių mišinys su pienu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    2~3 vnt
  • Pienas
    100 gramų
  • Sūris
    100 gramų
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Kiaušiniai
    6 vnt
  • Petražolės
    15 gramų
  • Rūkyta dešra
    150 gramų
  • Augalinis aliejus
    30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Bulves ir dešrą iškart supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
    2. Bulves ir dešrą iškart supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
  • Reklama
  • Bulves ir dešrą sudėkite į indą, suberkite kapotas petražoles ir tarkuotą sūrį.
    3. Bulves ir dešrą sudėkite į indą, suberkite kapotas petražoles ir tarkuotą sūrį.
  • Viską gerai išmaišykite ir įberkite druskos pagal skonį. Taip pat galite pridėti prieskonių.
    4. Viską gerai išmaišykite ir įberkite druskos pagal skonį. Taip pat galite pridėti prieskonių.
  • Reklama
  • Atskirame inde išplakite kiaušinį su pienu. Geriau naudoti maišytuvą, bet galite jį plakti ir rankomis.
    5. Atskirame inde išplakite kiaušinį su pienu. Geriau naudoti maišytuvą, bet galite jį plakti ir rankomis.
  • Viską užpilkite plaktu kiaušinių mišiniu ir palikite porą minučių pastovėti. Tik po to formą dedame į orkaitę. Orkaitės temperatūra turi ...
    6. Viską užpilkite plaktu kiaušinių mišiniu ir palikite porą minučių pastovėti. Tik po to formą dedame į orkaitę. Orkaitės temperatūra turi būti 180 laipsnių.
  • Reklama
  • Kai omletas pradės ruduoti, galite jį išimti. Leiskite šiek tiek atvėsti ir patiekite.
    7. Kai omletas pradės ruduoti, galite jį išimti. Leiskite šiek tiek atvėsti ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai