Tailandietiškos salotos

Tailandietiškos salotos

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ryškios, patrauklios, skanios tailandietiškos salotos patiks daugeliui. Visi ingredientai puikiai derinami vienas su kitu pagal skonį, todėl susidaro harmoninga pusiausvyra. Salotų pagrindas – jautiena ir daržovės, dalį jų termiškai apdorosime. Į salotas įdėkite pomidorų, sojų padažo, šviežios aromatingos kalendros ir krapų. Aitriosios natos salotoms suteiks čili ir česnakai. Salotas galite patiekti vienas arba su ryžiais.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    250 gramų
  • Svogūnai
    100 gramų
  • Saldžioji paprika
    120 gramų
  • Pomidorai
    150 gramų
  • Agurkai
    150 gramų
  • Sojų padažas
    1 šaukštas
  • Alyvuogių aliejus
    4 šaukštai
  • Citrinos sultys
    2 šaukštai
  • Kalendra
    5 gramai
  • Krapai
    5 gramų
  • Paprika
    2 gramai (sausa)
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Česnakai
    1 skiltelė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Jautieną supjaustykite ilgomis juostelėmis.
    2. Jautieną supjaustykite ilgomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Taip pat nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais svogūną. Saldžiąją papriką nulupkite ir supjaustykite juostelėmis.
    3. Taip pat nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais svogūną. Saldžiąją papriką nulupkite ir supjaustykite juostelėmis.
  • Šviežius agurkus nuplaukite ir nusausinkite. Agurkus supjaustykite ilgomis juostelėmis.
    4. Šviežius agurkus nuplaukite ir nusausinkite. Agurkus supjaustykite ilgomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite jautieną ir kepkite aukštoje temperatūroje 3-4 minutes. Į keptuvę suberkite...
    5. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite jautieną ir kepkite aukštoje temperatūroje 3-4 minutes. Į keptuvę suberkite svogūną, paprika ir pakepinkite dar 2-3 minutes. Tada į daržoves pagal skonį suberkite agurkus ir sojų padažą, papriką, druską ir pipirus. Pakepinkite dar minutę.
  • Paruoštas daržoves ir mėsą sudėkite į dubenį, suberkite pjaustytus pomidorus, susmulkintą česnaką, smulkintą kalendrą ir krapus. Taip pat...
    6. Paruoštas daržoves ir mėsą sudėkite į dubenį, suberkite pjaustytus pomidorus, susmulkintą česnaką, smulkintą kalendrą ir krapus. Taip pat įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir įspauskite citrinos sulčių.
  • Reklama
  • Viską sumaišykite ir patiekite.
    7. Viską sumaišykite ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai