Tailandietiškos salotos
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Ryškios, patrauklios, skanios tailandietiškos salotos patiks daugeliui. Visi ingredientai puikiai derinami vienas su kitu pagal skonį, todėl susidaro harmoninga pusiausvyra. Salotų pagrindas – jautiena ir daržovės, dalį jų termiškai apdorosime. Į salotas įdėkite pomidorų, sojų padažo, šviežios aromatingos kalendros ir krapų. Aitriosios natos salotoms suteiks čili ir česnakai. Salotas galite patiekti vienas arba su ryžiais.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena250 gramų
-
Svogūnai100 gramų
-
Saldžioji paprika120 gramų
-
Pomidorai150 gramų
-
Agurkai150 gramų
-
Sojų padažas1 šaukštas
-
Alyvuogių aliejus4 šaukštai
-
Citrinos sultys2 šaukštai
-
Kalendra5 gramai
-
Krapai5 gramų
-
Paprika2 gramai (sausa)
-
Druskapagal skonį
-
Malti pipiraipagal skonį
-
Česnakai1 skiltelė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Jautieną supjaustykite ilgomis juostelėmis.
-
Reklama
-
3. Taip pat nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais svogūną. Saldžiąją papriką nulupkite ir supjaustykite juostelėmis.
-
4. Šviežius agurkus nuplaukite ir nusausinkite. Agurkus supjaustykite ilgomis juostelėmis.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite jautieną ir kepkite aukštoje temperatūroje 3-4 minutes. Į keptuvę suberkite svogūną, paprika ir pakepinkite dar 2-3 minutes. Tada į daržoves pagal skonį suberkite agurkus ir sojų padažą, papriką, druską ir pipirus. Pakepinkite dar minutę.
-
6. Paruoštas daržoves ir mėsą sudėkite į dubenį, suberkite pjaustytus pomidorus, susmulkintą česnaką, smulkintą kalendrą ir krapus. Taip pat įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir įspauskite citrinos sulčių.
-
Reklama
-
7. Viską sumaišykite ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama