Tailandietiškos salotos

Tailandietiškos salotos

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ryškios, patrauklios, skanios tailandietiškos salotos patiks daugeliui. Visi ingredientai puikiai derinami vienas su kitu pagal skonį, todėl susidaro harmoninga pusiausvyra. Salotų pagrindas – jautiena ir daržovės, dalį jų termiškai apdorosime. Į salotas įdėkite pomidorų, sojų padažo, šviežios aromatingos kalendros ir krapų. Aitriosios natos salotoms suteiks čili ir česnakai. Salotas galite patiekti vienas arba su ryžiais.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    250 gramų
  • Svogūnai
    100 gramų
  • Saldžioji paprika
    120 gramų
  • Pomidorai
    150 gramų
  • Agurkai
    150 gramų
  • Sojų padažas
    1 šaukštas
  • Alyvuogių aliejus
    4 šaukštai
  • Citrinos sultys
    2 šaukštai
  • Kalendra
    5 gramai
  • Krapai
    5 gramų
  • Paprika
    2 gramai (sausa)
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Česnakai
    1 skiltelė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Jautieną supjaustykite ilgomis juostelėmis.
    2. Jautieną supjaustykite ilgomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Taip pat nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais svogūną. Saldžiąją papriką nulupkite ir supjaustykite juostelėmis.
    3. Taip pat nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais svogūną. Saldžiąją papriką nulupkite ir supjaustykite juostelėmis.
  • Šviežius agurkus nuplaukite ir nusausinkite. Agurkus supjaustykite ilgomis juostelėmis.
    4. Šviežius agurkus nuplaukite ir nusausinkite. Agurkus supjaustykite ilgomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite jautieną ir kepkite aukštoje temperatūroje 3-4 minutes. Į keptuvę suberkite...
    5. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite jautieną ir kepkite aukštoje temperatūroje 3-4 minutes. Į keptuvę suberkite svogūną, paprika ir pakepinkite dar 2-3 minutes. Tada į daržoves pagal skonį suberkite agurkus ir sojų padažą, papriką, druską ir pipirus. Pakepinkite dar minutę.
  • Paruoštas daržoves ir mėsą sudėkite į dubenį, suberkite pjaustytus pomidorus, susmulkintą česnaką, smulkintą kalendrą ir krapus. Taip pat...
    6. Paruoštas daržoves ir mėsą sudėkite į dubenį, suberkite pjaustytus pomidorus, susmulkintą česnaką, smulkintą kalendrą ir krapus. Taip pat įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir įspauskite citrinos sulčių.
  • Reklama
  • Viską sumaišykite ir patiekite.
    7. Viską sumaišykite ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai