Šventiniai sumuštiniai

Šventiniai sumuštiniai

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Tai gražūs, skanūs ir šventiški sumuštinukai! Norėdami, kad sumuštiniai šventei būtų gražūs, naudokite duonos pjaustyklę. Prieš gaminant sumuštinius, sviestas turi sušilti iki kambario temperatūros, kad tolygiai susimaišytų su žuvimi ir žolelėmis ir užsiteptų ant duonos. Patariu kiekvienam pagaminti tokius sumuštinius, kad svečiai galėtų mėgautis šiuo skanėstu! Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltos duonos kepalas
    1 vnt
  • Sviestas
    200 gramų
  • Raudonieji ikrai
    140 gramų
  • Rūkyta rožinė lašiša
    50 gramų
  • Rūkytas upėtakis
    100 gramų
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Duoną supjaustykite riekelėmis arba pirkite jau supjaustytą.
    1. Duoną supjaustykite riekelėmis arba pirkite jau supjaustytą.
  • Iš duonos išpjaukite rombus.
    2. Iš duonos išpjaukite rombus.
  • Reklama
  • Rožinę lašišą smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su 50 gramų sviesto. Kitą 50 gramų sviesto dalį sumaišykite su krapais.
    3. Rožinę lašišą smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su 50 gramų sviesto. Kitą 50 gramų sviesto dalį sumaišykite su krapais.
  • Duoną ištepkite rausvu lašišos sviestu.
    4. Duoną ištepkite rausvu lašišos sviestu.
  • Reklama
  • Tada kitas duonos riekeles ištepkite sviestu sumaišytu su krapais ir dėkite ant duonos su rausva lašiša.
    5. Tada kitas duonos riekeles ištepkite sviestu sumaišytu su krapais ir dėkite ant duonos su rausva lašiša.
  • Gauto sumuštinio šonus aptepkite sviestu ir apdėkite ikrais.
    6. Gauto sumuštinio šonus aptepkite sviestu ir apdėkite ikrais.
  • Reklama
  • Iš upėtakio padarykite rožę ir padėkite ant duonos su ikrais. Gero apetito!
    7. Iš upėtakio padarykite rožę ir padėkite ant duonos su ikrais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai