Šventiniai mėsos kotletai su grybais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Naminiai kotletai - puiki priežastis susirinkti visai šeimai vakarienei. Tačiau juos galima patiekti taip, kad net šventinę vakarienę toks karštas patiekalas taptų stalo favoritu. Sužinokite, kaip tai padaryti. Atidžiai perskaitę mano receptą, sužinosite, kaip paruošti šventinius mėsos kotletus su grybais. Įdomu tai, kad kotletus apvoliosime migdolų plokštelėse. Dėl to jie taps traškūs išorėje ir minkšti viduje. Garnyrui tiks praktiškai bet kokios daržovės arba košė.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautienos arba kiaulienos faršas600 gramų
-
Miško grybai300 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Džiūvėsėliai100 gramų
-
Garstyčios1 šaukštas
-
Česnakas1 skiltelė
-
Konjakas1 šaukštas
-
Kamambero sūris50 gramų
-
Miltai100~150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji maltieji pipiraipagal skonį
-
Migdolų plokštelės50 gramų
-
Augalinis aliejus2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Apkepkite juos keptuvėje su aliejumi. -
2. Į faršą įdėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką, garstyčias, druską, konyaką, pipirus, šiek tiek džiūvėsėlių ir vieną kiaušinį. Gerai išmaišykite ingredientus. -
Reklama
-
3. Iš faršo formuokite paplotėlius. Į kiekvieno vidų dėkite gabalėlį sūrio ir grybų įdarą. Suformuokite kotletus. -
4. Ant kotletų padarykite įpjovas. Apvoliokite mėsos gaminius plaktame kiaušinyje, o po to - miltuose. -
Reklama
-
5. Migdolus sumaišykite su džiūvėsėliais. Apvoliokite kotletus šiame mišinyje. -
6. Apkepkite kotletus iš abiejų pusių aliejuje iki paruošimo. Mėsa viduje neturi būti raudona. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















