Švediškas šokoladinis pyragas

Švediškas šokoladinis pyragas

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Vienas populiariausių švedų desertų yra šokolado pyragas „Claddcaca“, kuris išvertus reiškia „lipnus“. Pyrago išorė padengta plona traškia plutele. Tai nepaprastai skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kakavos milteliai
    4 šaukštai
  • Kviečių miltai
    90 gramų
  • Druska
    0,5 šaukštelio
  • Vanilinis cukraus
    1 maišelis
  • Šokoladas
    50 gramų Plakamoji grietinėlė
  • Cukraus milteliai
    2 šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus. Įjunkite orkaitę kasiti iki 200 laipsnių be konvekcijos arba 180 laipsnių su konvekcija.
    1. Paruoškite savo ingredientus. Įjunkite orkaitę kasiti iki 200 laipsnių be konvekcijos arba 180 laipsnių su konvekcija.
  • Suplakite du kiaušinius į dubenį tešlai minkyti, suplakite juos į purias putas, palaipsniui supilkite cukrų, nenustodami plakti.
    2. Suplakite du kiaušinius į dubenį tešlai minkyti, suplakite juos į purias putas, palaipsniui supilkite cukrų, nenustodami plakti.
  • Reklama
  • Į išplaktus kiaušinius įpilkite lydyto sviesto ir išplakite.
    3. Į išplaktus kiaušinius įpilkite lydyto sviesto ir išplakite.
  • Sumaišykite miltus, kakavą, druską, vanilinį cukrų.
    4. Sumaišykite miltus, kakavą, druską, vanilinį cukrų.
  • Reklama
  • Į tešlą dalimis persijokite miltų ir kakavos mišinį, maišydami kiekvieną partiją.
    5. Į tešlą dalimis persijokite miltų ir kakavos mišinį, maišydami kiekvieną partiją.
  • Užminkykite tešlą, ji turi būti klampi ir tiršta.
    6. Užminkykite tešlą, ji turi būti klampi ir tiršta.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą į 21-23 cm skersmens formą, išlyginkite.
    7. Supilkite tešlą į 21-23 cm skersmens formą, išlyginkite.
  • Kepkite pyragą 10-15 minučių. Pyragą atvėsinkite iki kambario temperatūros.
    8. Kepkite pyragą 10-15 minučių. Pyragą atvėsinkite iki kambario temperatūros.
  • Reklama
  • Norėdami patiekti pyragą, grietinėlę išplakite su trupučiu cukraus pudros, maždaug 2 arbatiniais šaukšteliais.
    9. Norėdami patiekti pyragą, grietinėlę išplakite su trupučiu cukraus pudros, maždaug 2 arbatiniais šaukšteliais.
  • Prieš patiekdami galite pyragą apibarstyti cukraus pudra arba kakava, iš šokolado pasigaminti šokolado drožlių ir pabarstyti šiais trašku...
    10. Prieš patiekdami galite pyragą apibarstyti cukraus pudra arba kakava, iš šokolado pasigaminti šokolado drožlių ir pabarstyti šiais traškučiais ant torto. Papuoškite plakta grietinėle, šviežiomis uogomis. Švediško pyrago patiekimui yra daugybė pasirinkimų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai