Sūrio pyragas Raffaello

Sūrio pyragas Raffaello

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
19 val.

Apie receptą

Kiekvienas, kuris mėgsta saldumynus tuo pačiu pavadinimu, įvertins šį sūrio pyragą. Juk ant lengvo sausainių pagrindo skanus kokoso sluoksnis su migdolų sluoksniu. Sūrio pyragas yra skanus ir gana kvapnus dėl kokoso drožlių. Sūrio pyragą galite papuošti pagal savo skonį arba tiesiog pabarstyti kokoso drožlėmis. Galite nusipirkti parduotuvėje arba patys sutarkuoti kokoso riešutą smulkia tarka.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausainiai
    160 gramų
  • Sviestas
    80 gramų
  • Grietinėlė
    260 mililitrų (33% riebumo)
  • Cukraus pudra
    100 gramų
  • Varškės sūris
    250 gramų
  • Vanilinis cukrus
    15 gramų
  • Kokoso drožlės
    120 gramų
  • Želatina
    10 gramų
  • Vanduo
    30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus Raffaello sūrio pyragui gaminti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus Raffaello sūrio pyragui gaminti.
  • Sausainius sutrinkite blenderiu ir supilkite ištirpintą sviestą. Viską išmaišykite iki šlapios masės, kuri išlaiko formą suspaudus rankoje.
    2. Sausainius sutrinkite blenderiu ir supilkite ištirpintą sviestą. Viską išmaišykite iki šlapios masės, kuri išlaiko formą suspaudus rankoje.
  • Reklama
  • Pjaustymo lentą išklokite kepimo popieriumi. Slenkantį konditerijos žiedą apvyniokite maistine plėvele ir padėkite ant popieriaus. Perkel...
    3. Pjaustymo lentą išklokite kepimo popieriumi. Slenkantį konditerijos žiedą apvyniokite maistine plėvele ir padėkite ant popieriaus. Perkelkite sausainių trupinius ir suspauskite.
  • Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 30-40 min.
    4. Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 30-40 min.
  • Reklama
  • Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir vanilinį cukrų, plakite iki standžių putų.
    5. Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir vanilinį cukrų, plakite iki standžių putų.
  • Į plaktą grietinėlę sudėkite varškės sūrį ir vėl plakite iki purios masės.
    6. Į plaktą grietinėlę sudėkite varškės sūrį ir vėl plakite iki purios masės.
  • Reklama
  • Suberkite kokoso drožles ir gerai išmaišykite.
    7. Suberkite kokoso drožles ir gerai išmaišykite.
  • Išbrinkusią želatiną ištirpinti vandens vonelėje ir plakant supilti į kokosų masę.
    8. Išbrinkusią želatiną ištirpinti vandens vonelėje ir plakant supilti į kokosų masę.
  • Reklama
  • Pusę kokoso masės paskleiskite ant sausainių pagrindo, nuspauskite ir išlyginkite.
    9. Pusę kokoso masės paskleiskite ant sausainių pagrindo, nuspauskite ir išlyginkite.
  • Migdolus susmulkinkite ir užpilkite ant kokoso sluoksnio, nesiekdami krašto.
    10. Migdolus susmulkinkite ir užpilkite ant kokoso sluoksnio, nesiekdami krašto.
  • Reklama
  • Ant migdolų sluoksnio paskleiskite likusią kokoso masę, paspauskite ir išlyginkite. Įdėkite į šaldytuvą 12 valandų.
    11. Ant migdolų sluoksnio paskleiskite likusią kokoso masę, paspauskite ir išlyginkite. Įdėkite į šaldytuvą 12 valandų.
  • Nuo sūrio pyrago nuimkite žiedą ir foliją.
    12. Nuo sūrio pyrago nuimkite žiedą ir foliją.
  • Sūrio pyrago viršų papuoškite susmulkintu kokosu, saldainiais ir šviežiomis mėtomis.
    13. Sūrio pyrago viršų papuoškite susmulkintu kokosu, saldainiais ir šviežiomis mėtomis.
  • Reklama
  • Skanaus!
    14. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai