Sumuštinis su įdaru viduje

Sumuštinis su įdaru viduje

5 (3 įvertinimai)

4

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į įdomų sumuštinio variantą su įdaru viduje. Čia svarbi idėja, o ne įdaras. Tai labai patogu, sotu ir skanu! Tokius sumuštinius iš anksto galima pasigaminti ne tik gamtai, bet ir kelyje, vaikams į mokyklą. Įdarą galima pasirinkti absoliučiai kiekvienam pagal skonį. O kaip aš gaminau sumuštinį, skaitykite apačioje žingsnis po žingsnio receptą.

Receptai pagal ingridientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingredientai:

  • 4 vnt
  • Mėsa
    300 gramų
  • Grybai
    200 gramų
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti

  • Sumuštinis su įdaru viduje
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus (įskaitant druską, žoleles, padažus ar prieskonius). Taip pat paruoškite viską, ką norite pridėti į įdarą.
  • Sumuštinis su įdaru viduje
    2. Mėsą supjaustykite į mažas plonus gabaliukus, pasūdykite pagal skonį ir kepkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės ir taps auksinės rudos spalvos.
  • Sumuštinis su įdaru viduje
    3. Smulkiai supjaustykite svogūną ir grybus. Svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje, tada suberkite grybus ir kepimo pabaigoje troškinkite vieną minutę su grietine. Pagardinkite druska pagal skonį.
  • Sumuštinis su įdaru viduje
    4. Išpjaukite bandelių viršų, kad pasidarytų dangtelis, arbatiniu šaukšteliu išimkite bandelės minkštimą, kad liktų šonai ir apačia.
  • Sumuštinis su įdaru viduje
    5. Mėsą padėkite ant bandelių dugno.
  • Sumuštinis su įdaru viduje
    6. Tada sudėkite grybus, galite ipilti pagal savo skonį padažo.
  • Sumuštinis su įdaru viduje
    7. Ir sudėkite žalumynus pagal savo skonį. Uždenkite sumuštinius nupjautu bandelės viršumi.
  • Sumuštinis su įdaru viduje
    8. Kiekvieną bandelę sandariai apvyniokite plastikine plėvele arba folija.
  • Sumuštinis su įdaru viduje
    9. Sudėkite bandeles į krūvą, ant bandelių uždėkite pjaustymo lentelę ir ant viršaus indą su vandeniu, kad spaustu bandeles. ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai ar ilgiau. Galima ir nakčiai.
  • Sumuštinis su įdaru viduje
    10. Praėjus bent valandai galima skanauti bandeles. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai