Sumuštiniai su sūriu ir česnaku
5 (2 įvertinimai)
12 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Šis receptas nuo kitų skiriasi tuo, kad jame nėra majonezo, viskas sveika, skanu ir kvapu. Į jį galite pridėti prieskonių. Šie sumuštiniai patiks bet kam. Kepalo riekeles aptepkite tarkuotu sūriu su kiaušiniu, prieskoniais ir česnaku, kepkite ne ilgiau 10 minučių ir patiekite. Persivalgymas!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltos duonos kepalas1 vnt
-
Sviestas100 gramų
-
Kietasis sūris150 gramų
-
Virtas vištienos kiaušinis2 vnt
-
Druska ir malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Baltos duonos kepalą supjaustykite vienodais ir lygiais gabalėliais. Jie turi būti lygūs, nes nuo nelygių gabalėlių sūris nutekės. Kepalą galima nusipirkti supjaustytą.
-
2. Kiekvieną kepalo gabalėlį iš vienos pusės plonai ištepkite sviestu.
-
Reklama
-
3. Sūrį sutarkuokite.
-
4. Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su sūriu. Įberkite druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
5. Į mišinį suberkite susmulkintą česnaką. Ant kiekvieno kepalo gabalėlio ant sviesto uždėkite kiaušinių-sūrio mišinį.
-
6. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite sumuštinius orkaitėje iki 8 minučių, kol pasirodys vos pastebimas rudumas.
-
Reklama
-
7. Patiekite su arbata.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama