Geltonųjų pomidorų padažas žiemai
3.2 (5 įvertinimai)
								8-10  Porcijos
						
								2 val.
						Apie receptą
Dalinuosi savo labai mėgstamu geltonų pomidorų padažo receptu žiemai. Skonis labai sodrus, šiek tiek saldus, su česnako užuomina. Puikiai tinka pagardinti sriubas, prie mėsos.
Paskirtis: Padažų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Geltoni pomidorai2 kilogramai
- 
													Svogūnai2 vnt(vidutinio dydžio)
- 
													Lauro lapas2 vnt
- 
													Pipirai4~5 vnt
- 
													Cukrus2 šaukštai
- 
													Citrinų sultys2 šaukštai
- 
													Druska2 šaukšteliai
- 
													Česnakai2~4 skiltelės
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus ingredientus. 1. Paruoškite visus ingredientus.
- 
                                                     2. Pomidorus nuplaukite, susmulkinkite mėsmale iki tyrės. Toliau supjaustykite svogūnus. 2. Pomidorus nuplaukite, susmulkinkite mėsmale iki tyrės. Toliau supjaustykite svogūnus.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Perkelkite svogūnus ir pomidorus į puodą. Užvirkite mišinį ir virkite 15-20 minučių. 3. Perkelkite svogūnus ir pomidorus į puodą. Užvirkite mišinį ir virkite 15-20 minučių.
- 
                                                     4. Tada perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte odelę ir sėklas. 4. Tada perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte odelę ir sėklas.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Supilkite padažą atgal į puodą, įpilkite druskos ir cukraus, lauro lapų ir juodųjų pipirų. Virkite apie valandą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami. 5. Supilkite padažą atgal į puodą, įpilkite druskos ir cukraus, lauro lapų ir juodųjų pipirų. Virkite apie valandą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami.
- 
                                                     6. Pabaigoje įpilkite smulkintų česnakų ir citrinos sulčių. Virkite dar 5 minutes. 6. Pabaigoje įpilkite smulkintų česnakų ir citrinos sulčių. Virkite dar 5 minutes.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Supilkite padažą į švarius, sterilizuotus stiklainius ar butelius. Užsukite dangtelį ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Geltonas pomidorų padažas paruoštas žiemai. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.2/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 7. Supilkite padažą į švarius, sterilizuotus stiklainius ar butelius. Užsukite dangtelį ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Geltonas pomidorų padažas paruoštas žiemai. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.2/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















