Geltonųjų pomidorų padažas žiemai

Geltonųjų pomidorų padažas žiemai

3.2 (5 įvertinimai)

8-10 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Dalinuosi savo labai mėgstamu geltonų pomidorų padažo receptu žiemai. Skonis labai sodrus, šiek tiek saldus, su česnako užuomina. Puikiai tinka pagardinti sriubas, prie mėsos.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Geltoni pomidorai
    2 kilogramai
  • Svogūnai
    2 vnt(vidutinio dydžio)
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Pipirai
    4~5 vnt
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Citrinų sultys
    2 šaukštai
  • Druska
    2 šaukšteliai
  • Česnakai
    2~4 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Pomidorus nuplaukite, susmulkinkite mėsmale iki tyrės. Toliau supjaustykite svogūnus.
    2. Pomidorus nuplaukite, susmulkinkite mėsmale iki tyrės. Toliau supjaustykite svogūnus.
  • Reklama
  • Perkelkite svogūnus ir pomidorus į puodą. Užvirkite mišinį ir virkite 15-20 minučių.
    3. Perkelkite svogūnus ir pomidorus į puodą. Užvirkite mišinį ir virkite 15-20 minučių.
  • Tada perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte odelę ir sėklas.
    4. Tada perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte odelę ir sėklas.
  • Reklama
  • Supilkite padažą atgal į puodą, įpilkite druskos ir cukraus, lauro lapų ir juodųjų pipirų. Virkite apie valandą ant vidutinės ugnies, nuo...
    5. Supilkite padažą atgal į puodą, įpilkite druskos ir cukraus, lauro lapų ir juodųjų pipirų. Virkite apie valandą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami.
  • Pabaigoje įpilkite smulkintų česnakų ir citrinos sulčių. Virkite dar 5 minutes.
    6. Pabaigoje įpilkite smulkintų česnakų ir citrinos sulčių. Virkite dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Supilkite padažą į švarius, sterilizuotus stiklainius ar butelius. Užsukite dangtelį ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Geltonas pom...
    7. Supilkite padažą į švarius, sterilizuotus stiklainius ar butelius. Užsukite dangtelį ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Geltonas pomidorų padažas paruoštas žiemai. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.2/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai