Geltonųjų pomidorų padažas žiemai

Geltonųjų pomidorų padažas žiemai

3.2 (5 įvertinimai)

8-10 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Dalinuosi savo labai mėgstamu geltonų pomidorų padažo receptu žiemai. Skonis labai sodrus, šiek tiek saldus, su česnako užuomina. Puikiai tinka pagardinti sriubas, prie mėsos.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Geltoni pomidorai
    2 kilogramai
  • Svogūnai
    2 vnt(vidutinio dydžio)
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Pipirai
    4~5 vnt
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Citrinų sultys
    2 šaukštai
  • Druska
    2 šaukšteliai
  • Česnakai
    2~4 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Pomidorus nuplaukite, susmulkinkite mėsmale iki tyrės. Toliau supjaustykite svogūnus.
    2. Pomidorus nuplaukite, susmulkinkite mėsmale iki tyrės. Toliau supjaustykite svogūnus.
  • Reklama
  • Perkelkite svogūnus ir pomidorus į puodą. Užvirkite mišinį ir virkite 15-20 minučių.
    3. Perkelkite svogūnus ir pomidorus į puodą. Užvirkite mišinį ir virkite 15-20 minučių.
  • Tada perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte odelę ir sėklas.
    4. Tada perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte odelę ir sėklas.
  • Reklama
  • Supilkite padažą atgal į puodą, įpilkite druskos ir cukraus, lauro lapų ir juodųjų pipirų. Virkite apie valandą ant vidutinės ugnies, nuo...
    5. Supilkite padažą atgal į puodą, įpilkite druskos ir cukraus, lauro lapų ir juodųjų pipirų. Virkite apie valandą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami.
  • Pabaigoje įpilkite smulkintų česnakų ir citrinos sulčių. Virkite dar 5 minutes.
    6. Pabaigoje įpilkite smulkintų česnakų ir citrinos sulčių. Virkite dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Supilkite padažą į švarius, sterilizuotus stiklainius ar butelius. Užsukite dangtelį ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Geltonas pom...
    7. Supilkite padažą į švarius, sterilizuotus stiklainius ar butelius. Užsukite dangtelį ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Geltonas pomidorų padažas paruoštas žiemai. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.2/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai