Geltonųjų pomidorų padažas žiemai
3.2 (5 įvertinimai)
8-10 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Dalinuosi savo labai mėgstamu geltonų pomidorų padažo receptu žiemai. Skonis labai sodrus, šiek tiek saldus, su česnako užuomina. Puikiai tinka pagardinti sriubas, prie mėsos.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Geltoni pomidorai2 kilogramai
-
Svogūnai2 vnt(vidutinio dydžio)
-
Lauro lapas2 vnt
-
Pipirai4~5 vnt
-
Cukrus2 šaukštai
-
Citrinų sultys2 šaukštai
-
Druska2 šaukšteliai
-
Česnakai2~4 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Pomidorus nuplaukite, susmulkinkite mėsmale iki tyrės. Toliau supjaustykite svogūnus.
-
Reklama
-
3. Perkelkite svogūnus ir pomidorus į puodą. Užvirkite mišinį ir virkite 15-20 minučių.
-
4. Tada perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte odelę ir sėklas.
-
Reklama
-
5. Supilkite padažą atgal į puodą, įpilkite druskos ir cukraus, lauro lapų ir juodųjų pipirų. Virkite apie valandą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami.
-
6. Pabaigoje įpilkite smulkintų česnakų ir citrinos sulčių. Virkite dar 5 minutes.
-
Reklama
-
7. Supilkite padažą į švarius, sterilizuotus stiklainius ar butelius. Užsukite dangtelį ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Geltonas pomidorų padažas paruoštas žiemai. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.2/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama