Sultingi kotletai orkaitėje

Sultingi kotletai orkaitėje

4 (2 įvertinimai)

10-11 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kotletai jau seniai laikomi vienu iš mūsų nacionalinių patiekalų, nes nė viena šeima neįsivaizduoja savo dienos raciono be šių mėsos gėrybių, tačiau, deja, ne visi mėgsta ilgai stovėti prie viryklės ir juos gaminti. Todėl siūlau jums paprastą receptą sultingiems kotletams orkaitėje, kurio paruošimas atims daug mažiau laiko ir pastangų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įdėti juos į orkaitę, o jų skonis yra tiesiog nuostabus, toks subtilus, o sultingumas išsaugomas dėl bulvių ir svogūnų naudojimo. O jei netikite manimi, tuomet tiesiog iškepkite šiuos kotletus ir išbandykite, kokio nuostabaus skonio, ir jums padės mano išsamus receptas, kaip orkaitėje gaminti sultingus kotletus.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsa
    1 kilogramas (jautiena + kiauliena)
  • Bulvės
    3 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Čiobreliai
    1 žiupsnelis
  • Čiobreliai
    50 gramų
  • Rupi druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą kartu su svogūnais ir žolelėmis sumalame per mėsmalę, ikulame du vištų kiaušinius, druską, pipirus ir suberiame čiobrelius.
    1. Mėsą kartu su svogūnais ir žolelėmis sumalame per mėsmalę, ikulame du vištų kiaušinius, druską, pipirus ir suberiame čiobrelius.
  • Dabar kruopščiai sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės.
    2. Dabar kruopščiai sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Trys bulvės per stambia tarką padės kotletus padaryti sultingus, be to, jie bus gana neįprastos konsistencijos. Šiek tiek išspauskite tar...
    3. Trys bulvės per stambia tarką padės kotletus padaryti sultingus, be to, jie bus gana neįprastos konsistencijos. Šiek tiek išspauskite tarkuotas bulves ir sudėkite į dubenį su malta mėsa.
  • Dar kartą gerai išmaišykite maltą mėsą ir, jei reikia, įberkite druskos.
    4. Dar kartą gerai išmaišykite maltą mėsą ir, jei reikia, įberkite druskos.
  • Reklama
  • Drėgnomis rankomis iš maltos mėsos suformuokite mažus apvalius rutuliukus ir suspauskite juos iš abiejų pusių, padėkite ant kepimo skardo...
    5. Drėgnomis rankomis iš maltos mėsos suformuokite mažus apvalius rutuliukus ir suspauskite juos iš abiejų pusių, padėkite ant kepimo skardos, suteptos augaliniu aliejumi.
  • Dabar aptepkite kotletų viršų augaliniu aliejumi arba tiesiog padėkite nedidelį gabalėlį sviesto ant kiekvieno kotleto, kad jie būtų sult...
    6. Dabar aptepkite kotletų viršų augaliniu aliejumi arba tiesiog padėkite nedidelį gabalėlį sviesto ant kiekvieno kotleto, kad jie būtų sultingesni. Kepimo skardą dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 10 minučių, po to temperatūrą sumažiname iki 180 ir kepame dar 20 minučių. Mūsų kotletai yra paruošti ir galite pradėti ragauti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai