Suktinukai de voile

Suktinukai de voile

4.5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šiandien ruošime prancūziškus suktinukus de volley. Įdarui grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite. Įpilkite grietinėlės. Troškinkite iki tirštumo ir atvėsinkite šaldytuve. Nepamirškite pridėti druskos. Kol įdaras vėsta, supjaustykite vištienos filė. Ant kiekvieno filė gabalėlio uždėkite po truputį įdaro, sandariai susukite ir du kartus pamirkykite kiaušinyje bei džiūvėsėliuose. Apkepkite suktinukus dideliame kiekyje augalinio aliejaus iš visų pusių ir baikite kepti orkaitėje 20 minučių. Patiekite iš karto. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    800 gramų
  • Pievagrybiai
    300 gramų
  • Kiaušiniai
    1~2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Grietinėlė
    150 mililitrų
  • Druska, prieskoniai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įdaras turi būti šaltas, tad ir pradėkime nuo to. Svogūną ir grybus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje. Įberkite šiek tiek d...
    1. Įdaras turi būti šaltas, tad ir pradėkime nuo to. Svogūną ir grybus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje. Įberkite šiek tiek druskos ir kepkite, kol išgaruos drėgmė.
  • Tada supilkite grietinėlę, troškinkite, kol sutirštės, nukelkite nuo ugnies ir dėkite į šaldytuvą, kad greičiau atvėstų.
    2. Tada supilkite grietinėlę, troškinkite, kol sutirštės, nukelkite nuo ugnies ir dėkite į šaldytuvą, kad greičiau atvėstų.
  • Reklama
  • Vištienos filė supjaustykite gabalėliais, uždenkite plėvele ir švelniai išmuškite.
    3. Vištienos filė supjaustykite gabalėliais, uždenkite plėvele ir švelniai išmuškite.
  • Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėkite 2-3 arbatinius šaukštelius grybų padažo ir susukite taip, kad įdaras užsidengtų iš visų pusių.
    4. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėkite 2-3 arbatinius šaukštelius grybų padažo ir susukite taip, kad įdaras užsidengtų iš visų pusių.
  • Reklama
  • Sumaišykite kiaušinį į vienalytę masę. Kiekvieną suktinuką pamerkite į kiaušinį, tada į džiūvėsėlius. Toliau pakartokite šiuos veiksmus –...
    5. Sumaišykite kiaušinį į vienalytę masę. Kiekvieną suktinuką pamerkite į kiaušinį, tada į džiūvėsėlius. Toliau pakartokite šiuos veiksmus – vėl įmerkite į kiaušinį ir vėl apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Į keptuvę supilkite apie 1,5 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    6. Į keptuvę supilkite apie 1,5 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Išdėliokite suktinukus ant servetėlių, leiskite šiek tiek nuvarvėti riebalų pertekliui, tada pašaukite į orkaitę 20 minučių. Patiekite iš...
    7. Išdėliokite suktinukus ant servetėlių, leiskite šiek tiek nuvarvėti riebalų pertekliui, tada pašaukite į orkaitę 20 minučių. Patiekite iš karto.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai