Sūdytos vynuogės žiemai

Sūdytos vynuogės žiemai

4.3 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
9 val.

Apie receptą

Žiemai iš vynuogių galite virti ne tik kompotą. Tai sūdytos vynuogės, kurios skanios ir pikantiškos, kurias lengva paruošti naudoti ateityje. Norėdami paruošti sūdytas vynuoges žiemai, jums reikės mėlynųjų vynuogių ir prieskonių. Kad ruošinys visą žiemą stovėtų ir nesurūgtų, naudokite actą. Receptas paruošiamas be sterilizacijos, o tai labai supaprastina užduotį visoms namų šeimininkėms.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vynuogės
    500 gramų
  • Druska
    15 gramų
  • Cukrus
    30 gramų
  • Vanduo
    500 gramų
  • Kvapieji pipirai žirneliai
    pagal skonį
  • Actas 9%
    0,5~1 šaukštas
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Gvazdikas
    2~3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus sūdytoms vynuogėms gaminti.
    1. Paruoškite ingredientus sūdytoms vynuogėms gaminti.
  • Ant švaraus stiklainio dugno suberkite prieskonius.
    2. Ant švaraus stiklainio dugno suberkite prieskonius.
  • Reklama
  • Nuimkite vynuoges nuo stiebų ir sudėkite į stiklainius.
    3. Nuimkite vynuoges nuo stiebų ir sudėkite į stiklainius.
  • Užpilkite vynuoges į karštu vandeniu ir palikite uždengtą 10 minučių.
    4. Užpilkite vynuoges į karštu vandeniu ir palikite uždengtą 10 minučių.
  • Reklama
  • Nupilkite skystį ir užvirkite marinatą su cukrumi, druska ir actu.
    5. Nupilkite skystį ir užvirkite marinatą su cukrumi, druska ir actu.
  • Vynuoges užpilkite karštu marinatu.
    6. Vynuoges užpilkite karštu marinatu.
  • Reklama
  • Užsukite dangtelius ir palikite vynuoges per naktį atvėsti po užklotu. Ruošinio išeiga yra 2 stiklainiai po 350 gramų. Gero apetito!
    7. Užsukite dangtelius ir palikite vynuoges per naktį atvėsti po užklotu. Ruošinio išeiga yra 2 stiklainiai po 350 gramų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai