Sūdytos vynuogės žiemai
4.3 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
9 val.
Apie receptą
Žiemai iš vynuogių galite virti ne tik kompotą. Tai sūdytos vynuogės, kurios skanios ir pikantiškos, kurias lengva paruošti naudoti ateityje. Norėdami paruošti sūdytas vynuoges žiemai, jums reikės mėlynųjų vynuogių ir prieskonių. Kad ruošinys visą žiemą stovėtų ir nesurūgtų, naudokite actą. Receptas paruošiamas be sterilizacijos, o tai labai supaprastina užduotį visoms namų šeimininkėms.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vynuogės500 gramų
-
Druska15 gramų
-
Cukrus30 gramų
-
Vanduo500 gramų
-
Kvapieji pipirai žirneliaipagal skonį
-
Actas 9%0,5~1 šaukštas
-
Lauro lapas1~2 vnt
-
Gvazdikas2~3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus sūdytoms vynuogėms gaminti.
-
2. Ant švaraus stiklainio dugno suberkite prieskonius.
-
Reklama
-
3. Nuimkite vynuoges nuo stiebų ir sudėkite į stiklainius.
-
4. Užpilkite vynuoges į karštu vandeniu ir palikite uždengtą 10 minučių.
-
Reklama
-
5. Nupilkite skystį ir užvirkite marinatą su cukrumi, druska ir actu.
-
6. Vynuoges užpilkite karštu marinatu.
-
Reklama
-
7. Užsukite dangtelius ir palikite vynuoges per naktį atvėsti po užklotu. Ruošinio išeiga yra 2 stiklainiai po 350 gramų. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama