Sriuba Velouté du Barry
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Jei mėgstate švelnias, aksominės trintas sriubas, būtinai paruoškite Veloute du Barry sriubą. Ji greitai pagaminama, kreminio skonio ir taps vienu mėgstamiausių jūsų meniu. Naudokite receptą! Pavadinimą sriuba gavo prancūzų karaliaus, sugalvojusio jos receptą. Manoma, kad žiediniai kopūstai gerina veido spalvą ir yra labai naudingi organizmui. Originale naudojami porai, tačiau įprastų svogūnų laiškų baltoji dalis puikiai jį atstoja. Jei norite, galite palikti keletą kopūstų žiedynų ir išvirti juos atskirai sriubai papuošti.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žiediniai kopūstai400 gramų
-
Porai150 gramų (stiebas)
-
Sviestas30 gramų
-
Miltai20 gramų
-
Buljonas500 mililitrų
-
Grietinėlė30 mililitrų (20% riebumo)
-
Trynys1 vnt (žalias)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves.
-
2. Porą supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į puodą storu dugnu. Įdėkite į jį sviesto ir padėkite ant vidutinės ugnies. Leiskite sviestui ištirpti ir maišydami pakepinkite svogūnus 3 minutes.
-
Reklama
-
3. Į porą suberkite miltus, maišydami pakepinkite dar 3 minutes.
-
4. Lėtai supilkite sultinį į puodą, visą laiką maišydami. Į sriubą suberkite žiedinių kopūstų žiedynus.
-
Reklama
-
5. Viską užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių. Paruoštą sriubą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
-
6. Sumaišykite grietinėlę ir kiaušinio trynį iki vientisos masės.
-
Reklama
-
7. Nuolat maišydami sriubą supilkite grietinėlės mišinį. Viską pasūdyti, užvirti ir nukelti nuo ugnies. Paruoštą Veloute du Barry sriubą supilstykite į dubenėlius, papuoškite ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama