Sriuba su vištiena, ryžiais ir lydytu sūriu

Sriuba su vištiena, ryžiais ir lydytu sūriu

4.1 (6 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vištienos ryžių ir sūrio sriuba – puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Toks lengvas ir skanus patiekalas neabejotinai patiks ne tik suaugusiems, bet ir mažiems vaikams. Švelni ir kvapni sūrio sriuba su traškiais skrebučiais nepaliks abejingų. Ingredientai yra paprasti ir prieinami, o virti reikia labai mažai laiko. Jei norite greitai ir skaniai pamaitinti savo šeimą, rekomenduoju atidžiau pažvelgti į šį receptą. O kaip virti sriubą su vištiena, ryžiais ir lydytu sūriu, žiūrėkite žemiau!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    200 gramų
  • Bulvės
    4 vnt
  • Ryžiai
    80 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Lydytas sūris
    200 gramų
  • Duona
    4 riekelės
  • Vanduo
    1,5 litro
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į puodą supilkite vandenį, įderkite vištienos ir druskos pagal skonį. Vištienai pavirus apie 30 min išimkite, o sultinį perkoškite ir grą...
    2. Į puodą supilkite vandenį, įderkite vištienos ir druskos pagal skonį. Vištienai pavirus apie 30 min išimkite, o sultinį perkoškite ir grąžinkite atgal į puodą.
  • Reklama
  • Sultinį vėl užvirinkite ir sudėkite nuplautus ryžius. Virkite ryžius ant silpnos ugnies 10-15 minučių.
    3. Sultinį vėl užvirinkite ir sudėkite nuplautus ryžius. Virkite ryžius ant silpnos ugnies 10-15 minučių.
  • Į puodą sudėkite kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 10 min.
    4. Į puodą sudėkite kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 10 min.
  • Reklama
  • Keptuvėje pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką. Pakepintas daržoves sudėkite į sriubą ir pamaišykite.
    5. Keptuvėje pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką. Pakepintas daržoves sudėkite į sriubą ir pamaišykite.
  • Sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite sriubą, kad sūris išsilydytų.
    6. Sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite sriubą, kad sūris išsilydytų.
  • Reklama
  • Pačioje pabaigoje pjaustytą vištieną grąžinkite į puodą, sriubą užvirkite.
    7. Pačioje pabaigoje pjaustytą vištieną grąžinkite į puodą, sriubą užvirkite.
  • Kol sriuba verda, baltą duoną arba batoną supjaustykite kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    8. Kol sriuba verda, baltą duoną arba batoną supjaustykite kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Sriuba paruošra. Patiekite karštą, kiekvieną lėkštę papuoškite traškiais skrebučiais ir šviežiomis žolelėmis. Skanaus!
    9. Sriuba paruošra. Patiekite karštą, kiekvieną lėkštę papuoškite traškiais skrebučiais ir šviežiomis žolelėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai