Sriuba su mėsa ir bulvėmis

Sriuba su mėsa ir bulvėmis

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Paprastų ir skanių pirmųjų patiekalų mėgėjams siūlau lengvą ir labai skanų receptą - gaminti bulvių sriubą su mėsa. Šiek tiek laiko ir pastangų, ir sočiai pavalgyti gali visa šeima.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsa
    300 gramų
  • Bulvės
    2
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Lauro lapas
    1
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
  • Švieži žalumynai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia padaryti sultinį su mėsa. Šiuo atvėju mes naudojame vištienos filė, todėl sriuba išverda gana greitai. Jei naudojama ki...
    1. Pirmiausia reikia padaryti sultinį su mėsa. Šiuo atvėju mes naudojame vištienos filė, todėl sriuba išverda gana greitai. Jei naudojama kita mėsa, sultinį geriau išvirti iš anksto. Filė turi būti nuplauta, nušluostyta ir supjaustyta mažais gabalėliais.
  • Filė sudėkite į puodą su vandeniu. Kai užvirs, būtinai pašalinkite susidariusias putas ir sumažinkite ugnį.
    2. Filė sudėkite į puodą su vandeniu. Kai užvirs, būtinai pašalinkite susidariusias putas ir sumažinkite ugnį.
  • Reklama
  • Tai paprastas bulvių sriubos su mėsa receptas, todėl paruošiamasis procesas užtrunka minimaliai. Kol verda sultinys, svogūną reikia nulup...
    3. Tai paprastas bulvių sriubos su mėsa receptas, todėl paruošiamasis procesas užtrunka minimaliai. Kol verda sultinys, svogūną reikia nulupti ir susmulkinti.
  • Morkas taip pat nulupkite ir supjaustykite. Jei pageidaujama, morkas galima tarkuoti ant vidutinios arba rupios tarkos
    4. Morkas taip pat nulupkite ir supjaustykite. Jei pageidaujama, morkas galima tarkuoti ant vidutinios arba rupios tarkos
  • Reklama
  • Ir žinoma pagrindinis šios sriubos ingredientas yra bulvės. Jas reikia nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.
    5. Ir žinoma pagrindinis šios sriubos ingredientas yra bulvės. Jas reikia nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.
  • Jei naudojamas paruoštas sultinys, mėsa turi būti išimta ir supjaustyta mažais gabalėliais. Tada užvirkite sultinį ir ten sudėkite daržov...
    6. Jei naudojamas paruoštas sultinys, mėsa turi būti išimta ir supjaustyta mažais gabalėliais. Tada užvirkite sultinį ir ten sudėkite daržoves. Užvirus įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį, taip pat pridėkite mėgstamų prieskonių. Įdėkite lauro lapą ir virkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Kai visi ingredientai bus gerai išvirę, sriubą galima nukelti nuo ugnies. Jei mėsa jau paruošta, ją reikia saudėti į keptuvę 5 minutes pr...
    7. Kai visi ingredientai bus gerai išvirę, sriubą galima nukelti nuo ugnies. Jei mėsa jau paruošta, ją reikia saudėti į keptuvę 5 minutes prieš ją kepant, kad ji tinkamai sušiltų. Prieš patiekiant, bulvių sriubą su mėsa namuose galima apibarstyti nuplautomis ir smulkintomis šviežiomis žolelėmis pagal skonį.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai