Šprotų mišrainė

Šprotų mišrainė

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Paprastas, ryškus, skanus ir sotus patiekalas. Ši mišrainė puikiai tiks ne tik šeimos vakarienei, bet ir papuoš šventinį stalą. Sudedamosios dalys yra nebrangios ir gana prieinamos. Kiekvienas iš jūsų yra susidūręs su tokia situacija: atidarote indelį šprotų ir ten yra ne visa graži žuvis, o beveik netvarka. Nenusiminkite, nes iš tokių šprotų galite pasigaminti skanią ir sočią mišrainę. Pagaminama paprastai ir greitai. Pažiūrėkite, kaip paruošti šprotų mišrainę. Pasiruoškite ir mėgaukitės maistu!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Virtos bulvės
    3~4 vnt (vidutinio dydžio)
  • Virti kiaušiniai
    4 vnt
  • Šprotai
    2 vnt (2 indeliai po 150 g)
  • Majonezas
    150 gramų
  • Marinuoti agurkai
    2~3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Atidarykite šprotų indelį.
    1. Paruoškite ingredientus. Atidarykite šprotų indelį.
  • Kiaušinius ir bulves uždėkite virti. Iš skardinės nupilkite kuo daugiau aliejaus, o šprotus sudėkite į lėkštę ir sutrinkite šakute. Porą ...
    2. Kiaušinius ir bulves uždėkite virti. Iš skardinės nupilkite kuo daugiau aliejaus, o šprotus sudėkite į lėkštę ir sutrinkite šakute. Porą žuvelių galima palikti mišrainei papuošti.
  • Reklama
  • Nulupkite virtus kiaušinius.
    3. Nulupkite virtus kiaušinius.
  • Trynius sutarkuokite smulkia arba vidutine tarka.
    4. Trynius sutarkuokite smulkia arba vidutine tarka.
  • Reklama
  • Ir baltymus smulkiai supjaustykite peiliu.
    5. Ir baltymus smulkiai supjaustykite peiliu.
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    6. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Agurkus taip pat supjaustome mažais kubeliais.
    7. Agurkus taip pat supjaustome mažais kubeliais.
  • Ir pradedame formuoti mišrainę, ji bus sluoksniuota. Dėkite pirmąjį virtų bulvių sluoksnį ir patepkite jas majonezu.
    8. Ir pradedame formuoti mišrainę, ji bus sluoksniuota. Dėkite pirmąjį virtų bulvių sluoksnį ir patepkite jas majonezu.
  • Reklama
  • Dėti antrą sluoksnį susmulkintų šprotų. Jei negalite kuo labiau atsikratyti aliejaus, nereikia tepti bulvių sluoksnio majonezu. Aliejus i...
    9. Dėti antrą sluoksnį susmulkintų šprotų. Jei negalite kuo labiau atsikratyti aliejaus, nereikia tepti bulvių sluoksnio majonezu. Aliejus iš žuvies puikiai prisotins bulvių sluoksnį.
  • Uždėkite kiaušinių baltymų sluoksnį ir patepkite juos majonezu.
    10. Uždėkite kiaušinių baltymų sluoksnį ir patepkite juos majonezu.
  • Reklama
  • Tada išdėliokite smulkintus agurkus.
    11. Tada išdėliokite smulkintus agurkus.
  • Ir apibarstykite smulkintais kiaušinių tryniais. Papuoškite mišrainę rezervuota žuvimi ir žolelių šakele. Dėti į šaldytuvą bent valandai.
    12. Ir apibarstykite smulkintais kiaušinių tryniais. Papuoškite mišrainę rezervuota žuvimi ir žolelių šakele. Dėti į šaldytuvą bent valandai.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai